Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кован и патиниран мелхиор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кован и патиниран мелхиор

Колеги привет!Помагайте - искам да си направя кръгъл медальон с диаметър 38мм от материал кован и патиниран мелхиор.
    Искам да има монограма на Кан Кубрат, но в готов вариант го няма. Имате ли нещо в предвид моя въпрос?
    Благодаря предварително!

От: Кован и патиниран мелхиор

Първоначално публикуван от Селски пич Преглед на мнение
    Имате ли нещо в предвид
    В предвид нямам нищо, но имам предвиТ един човек, който може да го направи от сребро, злато или платина. Трябва хубава снимка.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Селски пич Преглед на мнение
      Колеги привет!Помагайте - искам да си направя кръгъл медальон с диаметър 38мм от материал кован и патиниран мелхиор.
      Искам да има монограма на Кан Кубрат, но в готов вариант го няма. Имате ли нещо в предвид моя въпрос?
      Благодаря предварително!
      Нестава ли просто, да дадеш снимката, на фирма за изработване на Ключодържатели, ще ти го гравират/изрежат с лазер, като на форума ключодържателите, само че на теб ще е кръгъл, ще си купиш една верижка от магазините и си готов ?
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
        Нестава ли просто, да дадеш снимката, на фирма за изработване на Ключодържатели, ще ти го гравират/изрежат с лазер, като на форума ключодържателите, само че на теб ще е кръгъл, ще си купиш една верижка от магазините и си готов ?
        Бобка, имам вече такъв Кования мелхиор изглежда много добре. Но...трябва да се изработи калъп - така ми каза един бижутер.

Коментар

Но...трябва да се изработи калъп - така ми каза един бижутер.
          Ако така ти е казал значи няма да е кован, а лят. Обичат бижутерите тази думичка "кован", защото звучи по-автентично, а всъщност старинният вид се докарва чрез оксидацията на изделието. Нещо като това:
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23.jpg
Прегледи:1
Размер:16.3 КБ
ID:5362051
          Не мисли като човек!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X