Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно новосъздадения раздел за помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Относно новосъздадения раздел за помощ

темата произлиза от тази дискусия http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=139114
    и от първия ред на тази тема : http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=139212а именно "В този раздел ще се публикуват молби за помощ само и единствено за закъсали автомобили."
    Нали идеята беше новосъздадения раздел да е за не спешна помощ от всякакво естество, независимо дали си закъсал с кола, имаш нужда от помощ за носене, влачене, къртене и каквото се сетите не свързано с МПС.
    Къде се изгуби връзката между нашите молби и модераторите, за да се стигне до тези правила?
    Сега пак ще ни мъмрят, ако поискаме помощ по повод различен от закъсало МПС , и пак ще получаваме критики и наказания, че не пишем в правилния раздел.
    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

От: относно новосъздадения раздел за помощ

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
    ... Нали идеята беше новосъздадения раздел да е за не спешна помощ от всякакво естество, независимо дали си закъсал с кола, имаш нужда от помощ за носене, влачене, къртене и каквото се сетите не свързано с МПС.
    Къде се изгуби връзката между нашите молби и модераторите, за да се стигне до тези правила? ...
    В същност, идеята на човека, стартирал дискусията, беше да има раздел именно за нещо като пътна помощ и точно в тази насока бяха коментарите на останалите участници. "Нашите молби" (за носенето на пиано от 9 етаж) в същност би трябвало да е в единствено число и да бъде "моята молба".
    Ние не сме неутрални!

Коментар

А, пианото беше моя идея! Колегата mmtrance писа за диван! Значи сме двама - мн.ч.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ако някой има нужда от помощ за сваляне на пианото от 9 етаж, или за цепене на дърва-спокойно може да пусне такава тема в спама. Нали затова в заглавието на раздела има "всичко което не е за останалите форуми".
        Нека другата тема да си остане за неспешна нужда за вадене на закъсали коли, така шанса да се помогне е по-голям.
        Лично мнение.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Едно лозе ще имам за обръщане като се стопи снега телефона е в подписа.
          088455338две
          "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
          Джамбазов 2010г..

Коментар

Аз пък така разбирам изобщо идеята за раздел, а не за тема тип Бар Наздраве, където да се пише за закъсали. Всеки ще може да прецени дали да чете една тема или друга още като види заглавието и ако е за диван, пиано или лозе, не чете-ако не иска

П.П.

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
            Ако напишеш - "зарових едно гърне жълтици някъде в това лозе и не помня къде точно", си уреден

Коментар

Живко, сега напиши каква ще е почерпката след това(и колко вечери поред), и може да намериш помагачи.
              Последно редактирано от Кольо; 12-02-12, 09:32. Причина: уточнение
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
                Повечето колеги джипки обръщат та едно лозе ли няма да обърнем

Коментар

Отклонихме се от основната идея, раздела за помощ само за автомобили ли да е или за помощ въобще?
                  Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 12-02-12, 17:47.

Коментар

няма как да е за помощ въобще, защото ще създаде объркване и ще доведе до напълването й с теми от рода на: помощ, джипката не пали........ помощ, какви гуми за сняг....... помощ, компа умря и т.н.
                    нека си остане така, а се надяваме, че когато някой пусне тема "помощ, трябва ми............. еликвоси, за което няма друг по-подходящ раздел, модовете ще подходят с разбиране, както и го правят понякога

Коментар

Ми то не е баш раздел, а на раздела раздел. Що па точно в "Споделени пътувания, превоз на товари"? Докато го видя и то работата свършена. Не беше ли по-добре да е изнесен така, че някак си да се вижда по-лесно? Примерно не беше ли по-добре да се създаде под форум "Нужда от НЕ спешна помощ" в "Специализирани форуми, Клубове, Организации"? Ако може мисля, че ще е по-добре.
                      Поздрави.
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                        Ми то не е баш раздел, а на раздела раздел. Що па точно в "Споделени пътувания, превоз на товари"? Докато го видя и то работата свършена. Не беше ли по-добре да е изнесен така, че някак си да се вижда по-лесно? Примерно не беше ли по-добре да се създаде под форум "Нужда от НЕ спешна помощ" в "Специализирани форуми, Клубове, Организации"? Ако може мисля, че ще е по-добре.
                        Поздрави.
                        по тоя повод открих (сигурно го има отдавна), че можеш да се абонираш и за раздел, не само за тема.
                        Тогава, в настройки, под списъка с темите с абонамент, в които има нови мнения, стоят разделите с абонамент и ако има ново мнения в съответния раздел, иконката му свети в синьо, влизаш и преглеждаш.

Коментар

Абе верно е, ама иначе ми се струва по-прегледно някак си.
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                            Примерно не беше ли по-добре да се създаде под форум "Нужда от НЕ спешна помощ" в "Специализирани форуми, Клубове, Организации"? Ако може мисля, че ще е по-добре.
                            Поздрави.
                            Мисля, че е по добре е да бъде залепена тема: "Молба за съдействие". Примерно: Качихме пианото до 9-тия етаж, но се оказа, че съм сбъркал входа. Помагачите ме наругаха и си тръгнаха. Моля за съдействие да оправя кашата, която забърках неволно.
                            Нека молбата за помощ да остане за търпящите бедствие за да е ясно, че положението изисква неотложна намеса. Примерно: Закъсах в преспите на 5км от еди къде си. Горивото е на привършване, жената е болна, децата са гладни.
                            Търсенето на съвет, какъв джип да си купя, или какви гуми, масло и т.н. нека да не започват с "Помощ...", а с "Необходим ми е съвет/мнение за еди какво си".
                            There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                            No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                              Мисля, че е по добре е да бъде залепена тема: "Молба за съдействие". Примерно: Качихме пианото до 9-тия етаж, но се оказа, че съм сбъркал входа. Помагачите ме наругаха и си тръгнаха. Моля за съдействие да оправя кашата, която забърках неволно.
                              Нека молбата за помощ да остане за търпящите бедствие за да е ясно, че положението изисква неотложна намеса. Примерно: Закъсах в преспите на 5км от еди къде си. Горивото е на привършване, жената е болна, децата са гладни.
                              Търсенето на съвет, какъв джип да си купя, или какви гуми, масло и т.н. нека да не започват с "Помощ...", а с "Необходим ми е съвет/мнение за еди какво си".
                              А тъй, ето едно много прегледно мнение.

Подкрепям

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X