Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой ще е новият световен шампион за 2012 г.?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой ще е новият световен шампион за 2012 г.?

Остават 45 дена до първия старт в Австралия. Време е за прогнозите. Няма номер 13 в стартовата решетка. Защо ли? Май не е лошо някой все пак да го избере и да му тръгне поне в тренировките в петък, 13-ти.
    П.П.Сори за изписването на Кими - Моля модераторите да го поправят...
    24
    1 Sebastian Vettel Red Bull Racing
    16.67%
    4
    2 Mark Webber Red Bull Racing
    0.00%
    0
    3 Jenson Button McLaren
    8.33%
    2
    4 Lewis Hamilton McLaren
    12.50%
    3
    5 Fernando Alonso Ferrari
    29.17%
    7
    6 Felipe Massa Ferrari
    0.00%
    0
    7 Michael Schumacher Mercedes
    12.50%
    3
    8 Nico Rosberg Mercedes
    4.17%
    1
    9 Kimi Räikkönen Lotus
    12.50%
    3
    10 Romain Grosjean Lotus
    0.00%
    0
    11 Paul di Resta Force India
    0.00%
    0
    12 Nico Hulkenberg Force India
    0.00%
    0
    14 Kamui Kobayashi Sauber
    0.00%
    0
    15 Sergio Perez Sauber
    0.00%
    0
    16 Daniel Ricciardo Toro Rosso
    0.00%
    0
    17 Jean-Eric Vergne Toro Rosso
    0.00%
    0
    18 Pastor Maldonado Williams
    0.00%
    0
    19 Bruno Senna Williams
    0.00%
    0
    20 Heikki Kovalainen Caterham
    0.00%
    0
    21 Jarno Trulli Caterham
    0.00%
    0
    22 Pedro de la Rosa HRT
    0.00%
    0
    23 TBC HRT - (все още неизвестен)
    4.17%
    1
    24 Timo Glock Marussia
    0.00%
    0
    25 Charles Pic Marussia
    0.00%
    0

Анкетата е изтекла.

Последно редактирано от ivied; 01-02-12, 13:07.

От: Кой ще е новият световен шампион за 2012 г.?

Споменах, че е още рано за анкета и още съм на това мнение, но ти явно си най-нетърпеливия да започне сезона.
    Така гласуването ще е базирано 100% на пристрастия и затова гласувах за моя фаворит.
    Ако анкетата беше една седмица преди старта в Австралия, вероятно бих гласувал и срещу него.
    Винаги съм се опитвал да бъда обективен и спорове с пристрастни фенове, са ме отегчавали.
    Сега ще видите, че една камара народ ще гласуват за Шумахер, макар и вътре в себе си да са наясно, че няма да има никакви шансове.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

АЗ гласувах за Фетел!Гледах го миналата година в шампионата на шампионите и там се видя невероятния му талант! Мисля ,че тая година пак ще е шампион ако не му мине котка път.

Коментар

Реалният избор е между Фетел, Уебър, Бътън, Хамилтън и Алонсо. Дори Уебър съм склонен да го изключа, заради отборните стратегии на Ред Бул. Всички останали, могат само да се снимат с бъдещия шампион за спомен. Който и да е той.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          Споменах, че е още рано за анкета и още съм на това мнение, но ти явно си най-нетърпеливия да започне сезона.
          Така гласуването ще е базирано 100% на пристрастия и затова гласувах за моя фаворит.
          Ако анкетата беше една седмица преди старта в Австралия, вероятно бих гласувал и срещу него.
          Винаги съм се опитвал да бъда обективен и спорове с пристрастни фенове, са ме отегчавали.
          Сега ще видите, че една камара народ ще гласуват за Шумахер, макар и вътре в себе си да са наясно, че няма да има никакви шансове.
          Как да чакам още 45 дена ??? Това време от 4 месеца е загуба и на пари! А колкото до Шумахер - май е като при по-възрастните жени, по-добри са, защото винаги си мислят, че няма да го правят дълго...

Коментар

Така е. Аз изобщо не го подценявам, но реално три отбора имат коли, които могат да спечелят титлата. Не изключвам, да вземе някой и друг подиум, или дори победа, но това не е достатъчно за световна титла. Нека бъдем реалисти.
            Мерцедес имат още много да се учат от Ферари, Макларън и Нюуи. Казвам Нюуи, защото буловете без него ще си останат само със стотиците милиони и мерака.
            В трите най-силни отбора има и четирима по-млади от него световни шампиона. Няма да му се дадат лесно.
            Само съжалявам, че и Кими не може да кара в челото.

ПП: По-горе имах предвид точно настоящите резултати от анкетата. Кими има три гласа. Еми, добре! Аз също съм му фен още откакто беше в Заубър, но има ли някакви реални шансове за титлата този сезон. Еми, не...
            Последно редактирано от TigerHunter; 01-02-12, 22:59.

Коментар

Гаче ли някои са "играли" "на изненада"...

Коментар

Доста е рано за даване на прогнози и моя глас за Дженсън е 97% процента изстрел в тъмното.
                Останалите 3% се базират на следната логика - да се направят 3 поредни шампионски години е много трудно. Кой може да вземе титлата ако не са червените мъжки крави - Макларън или Ферари. Ферари са ми антипатчни, тъмнозеления и той, така че остава Дженсън.
                “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                Walter Rohrl
                GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  Е, така де... Още стреляме в тъмнното... Колкото по-малко знаеш, толкова повече се палиш...Или как беше: "Степента на чувството е обратно пропорционална на познаването на фактите".
                  Засега води Алонсо и фераристите. А те са от най-запалените, въпреки фактите... А какво ли е намислил и чичо Бърни? Пак някой арсенал от промени в правилата или спецификациите на болидите, наказанийца мерки за това или онова...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X