Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътна Помощ - Врати в закона и Изисквания за лиценз и регистрация!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пътна Помощ - Врати в закона и Изисквания за лиценз и регистрация!

Тук в Бг със сигурност ще те заядат за тахограф, из европата зависи на кого ще попаднеш, отделно от това и професионална компетентност ще искат даяджиите , ако искаш да возиш по две коли най добрия начин е един сериозен джип с теглич до 3.5т. и двойна платформа. При такава комбинация няма да те закача никой
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=161514
      Възможно ли е да погледнете тази тема?

Коментар

Само ще добавя,че професионална компетентност трябва да имаш за автомобили с обща маса над 8 тона.Тахограф е задължително за автомобили с обща маса над 3.5 тона.Ако буса е до 3.5тона не ти трябва тахограф и можешда му закачиш ремарке за една кола и го караш с категорий Б+Е,но ако искаш да закачиш ремарке за 2 коли,тогава буса трябва задулжително да е с обща маса над 3.5тона и с тахограф и с категорий С+Е.

Коментар

Малко да повдигна темата,имам едно питане.Може ли с товарен камион регистриран до 12 тона общ това,демек не влиза в лиценз и регистриран по талон като товарен да возя строителна и селскостопанска техника.Преди време имах мерцедес 709 и го регистрирах като спецялен за да мога да возя леки автомобили,но тук става дума за строителна техника.Та въпроса ми е дали ще трябва да го пререгистрирам като специален или ще мога и като товарен да возя строителна техника.
          0 8 76 36 8 542

Коментар

Няма как,доколкото аз знам! Иска се лиценз
            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Здравейте, колеги!
              Нов съм в форума, регистрирах се понеже не намерих подобна тема. Върти ми се една муха в главата, а именно да внасям по 3 коли с бус и двойна платформа. С буса горе-долу разбрах как седят нещата, набелязал съм няколко спринтера единия 412 другия 416 и с двата съм на ръба от претоварване... Въпроса мие относно двойната платформа, а именно че не намерих двойна платформа с товаримост повече от 3500кг ощо тегло, въпреки два или три моста на платформата. Това по мои изчисления платформата тежи грубо 900-1000кг остана един полезен товар от 2500кг които като ги разделиш на две идва 1250кг, като се има в предвид че един седан тежи около 1400кг да не говорим за мини ван или джип..
              Разполагам с C + E, искам да направя всичко легално да нямам проблеми с господата полицаи!

Коментар

Няма да намериш и спринтер който да има право да тегли ремарке над 3.5т. Ако искаш винаги да си редовен,няма как да стане с бус, трябва ти голяма композиция...
                ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X