Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Винаги можем да ги наричаме "българи"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Винаги можем да ги наричаме "българи"

Думата "българин/българка" била евфемизъм за "сексуално малцинство":

http://www.cs.cmu.edu/afs/cs/user/sc...tle/title.html

Произлизало от тази книга от 1987г.:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WeCanAlawaysCallThemBulgarians1.jpg
Прегледи:1
Размер:46.5 КБ
ID:5957006

От: Винаги можем да ги наричаме "българи"

Преди някое време писах в темата за етимологията на думите. Пак ще повторя. Бях чел някъде , че думата вулгарен всъщност се връща в българския език като препратка от гръцки през западните езици и означава българин. Но пък те по онова време гърците са получавали от прадедите ни редовно просташко отношение.
    Ако трябва шеговито да търсим коренчето на горните твърдения аз пак бих се обърнал към южните съседи - наш традиционен враг в средновековието за което иде реч и в статията. От къде ли произлизат традиционните закани за върховно унизителна процедура следваща пердаха на народа ни от типа "Ще те .... в г.за!" и констатацията за вече свършена работа - "Е..л съм го в г..а тоя!"? Дали няма някакви древни унизяващи до крайна степен победения враг традиции? А те да са породили някаква злобна клюка за сексуални наклонности ..... колкото до лесбийките и произхода на думата - всички я знаем

Големи простотии изписах. Трийте ме ако прецените.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X