Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Горивото в новите коли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Горивото в новите коли

Току-виж сте ми се изсмели, ама си признавам, че съм невежа.
    Имайки предвид, че по купища билбордове има "оферти" за коли на изплащане, вноските за които често са доста малки... Та, ако си купиш такъв автомобил, той идва ли с пълен резервоар (което на стойност си е може би половин, а защо не и цяла вноска ) или с гориво в минимално количество?

Не искам да си купувам такъв автомобил, просто се заговорихме с познати

Някой?

От: Горивото в новите коли

Празен.

Коментар

Напълно празен не! Но и не пълен! Шефа си купи нов джип скоро и в него имаше не повече от 10 литра!
      LZ1ZAH

Коментар

А вие колко очаквате да има? Разбира толкова, колкото са сипали, за да я придвижат, но много малко. Ако при офертата е обещан пълен резервоар с гориво, той тогава би трябвало да пълен-но само тогава.
        LZ1PER

Коментар

Благодаря! И аз очаквах, че е символично количеството - колкото да се добереш до някоя бензиностанция примерно, ама ми беше интересно

Коментар

Първоначално публикуван от Виктория Викторова Преглед на мнение
            Благодаря! И аз очаквах, че е символично количеството - колкото да се добереш до някоя бензиностанция примерно, ама ми беше интересно
            Обикновенно оставят резервата да свети,за да видиш,че работи.Щото повечето гаранции не покриват изгорели крушки

Коментар

Когато си взех джипката от Тойота, с горивото в резервоара едва стигнах до бензиностанцията. Според мен имаше по-малко от 5 литра.
              http://www.nakladkibg.com
              накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

И аз потвърждавам - резервата светеше.

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
                  Когато си взех джипката от Тойота, с горивото в резервоара едва стигнах до бензиностанцията. Според мен имаше по-малко от 5 литра.
                  Моята когато я взех от Хаджи Димитър /Балкан стар/, едвам стигнах до ОМВ-то на Опълченска и там угасна.

Коментар

И при мен беше яко на червено. Макар че, има една приказка, че който си има балтон, ще си намери и копче .
                    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                    LZ1YBB

Коментар

Всички ги дават с празни резервоари. Даже ако свърши в представителството се налива максимум 5л.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Нейде из Европа имало забрана да се провозва кола на автовоз с повече от някакво минамилно количество гориво. Това са ми обяснавали един спедитор и един дилър, независимо един от друг. Колата си идва така в България. А някой от дилърите да извади 100-200 лева за да напълни резервоара - няма как да стане. Не знам защо, но всеки от тях като вземе капарото вече не те брои за бъдеща покупка и не гледа да останеш максимално доволен.

Коментар

Във фабриките на Toyota наливат точно 1 галон - но докато дойдат колите до магазина си нямате идея колко пъти се претоварват от кораб на кораб и после на автовоз или влак.
                          Виждал съм доста пъти да доливат 1-2 литра по пристанищата при трансшипмънта.

Коментар

Докато брояха парите, един отиде и ми я напълни с най-добрия бензин. Показа ми фалтура после. За тяхна сметка. /действието не се развива на балканите/
                            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

когато взимах Митсубишито не ми светеше резервата, значи е имало над 7 литра дизел! Преди това като взимахме Гранд Витарите също не светеше резервата... може да са се престарали

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X