От: Що е то "Полиция" и има ли тя почва у нас?!
Харесва не харесва това е мале
положението.И за да не страдаме психически ежедневно„което знаеш до какво води“Ние наужким се съгласяваме с законите на обкръжаващата ни среда и продължаваме да си караме как си знаеме.А за къщичка с дворче ти желая час по скоро да се получи това ти желание

Ясен формулира закона
ето къде се крие разковничето
ЛОЯЛНОСТ КЪМ ХАЗНАТА
Кога е било и кога ше го бъде Андрешко лоялен към хазната.Не става щото и тя не е лоялна към него
и кво става сега
омагьосан кръг.
Ако Андрешко стане лоялен и плати нещо на държавата„аз съм го правил един път та още ме е яд“.Държавата ше му опапа париците и с нищо няма да подобри битието Му
Ако държавата стане лоялна и му отпусне фъндък.Андрешко ше си каже„Егати балъците“ше опапа паричките и пак няма да е лоялен.
Лоялен на нашенски се превежда ;;;най загубен баламурник балък тъп като г?з;;;А кажете сега как се излиза от омагьосан кръг?
Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов)
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Ясен
Преглед на мнение
ЛОЯЛНОСТ КЪМ ХАЗНАТА
Кога е било и кога ше го бъде Андрешко лоялен към хазната.Не става щото и тя не е лоялна към него
Ако Андрешко стане лоялен и плати нещо на държавата„аз съм го правил един път та още ме е яд“.Държавата ше му опапа париците и с нищо няма да подобри битието Му
Ако държавата стане лоялна и му отпусне фъндък.Андрешко ше си каже„Егати балъците“ше опапа паричките и пак няма да е лоялен.
Лоялен на нашенски се превежда ;;;най загубен баламурник балък тъп като г?з;;;А кажете сега как се излиза от омагьосан кръг?
Коментар