Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това се казва шофьор!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Това се казва шофьор!

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
    357км/ч !!!! Малко трудно ми се побира в главата като цифра за скорост по земя. Свят голям хора и машини всякакви:
    Аз хич не мога да ги разбера такива г@зета...
    Какъв кеф им прави не знам.
    За мен, скорост от повече от 150-160 по магистралата е неразумна, дори когато човек бърза. Да не говорим, че по магистрала ми е най-скучното каране въобще.
    Ама, лапешка история...
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Пускайки клипа си мислех същото!
      Не посмях да коментирам по този начин защото не ми се спори с различни разбирачи и пилоти.
      Аз също спазвам ограниченията може би не всички но на 80-90%. Не разбирам ограничение на прав междуградски участък да кажем 40км/ч. На такива места минавам с 50-60км/ч. Магистралата я карам не повече от 130км/ч. Може да съм остарял но така ги разбирам нещата. Все пак физиката е еднаква за всички марки!

Коментар

А пък най се кефя на ограниченията по нашите магистрали - поради неравности на пътя - МАГИСТРАЛА !!!

Караш, караш и изведнъж хоп, знак -70км - 80км ограничение и знак под него неравности по пътя(и то целогодишно)не да речеш имало е ремонт,а човека строи ли строи и открива магистрали инак.
        Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Абсолютно си прав! Караме купчини желязо, па макар и чисто нови. Един дефект, един нищожен проблем, едно минимално забавяне в реакциите и си при Св. Петър. Махни другото, ама можеш и невинни хорица да затриеш.
          И за какво всичко това...? Коли които вдигат над 300, горят колкото за три нормални...
          Така наречени "удължения на п...ките" ...
          Някъде бях чел, и съм съгласен, че за каране с над 300км/ч се искат специфични пилотски умения, които пък не се развиват на магистралата. Има си школи, писти.
          Плащаш си, осигуряват ти линейка и пожарна и се "правиш на мъж".
          Знам ли и аз...
          Комплексари!

Коментар

Най-високата скорост, с която съм се возил /не със самолет/ е 312 км/час. Имам снимка на скоростомера, но с по-малка скорост.
            С какво съм се возил според вас?
            Изобщо не ме беше страх.
            Прикачени файлове
            Nothing comes from nothing...

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
              Най-високата скорост, с която съм се возил /не със самолет/ е 312 км/час. Имам снимка на скоростомера, но с по-малка скорост.
              Изобщо не ме беше страх.
              Влак?!?

Коментар

Влак....

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...QEwCQ&dur=3990

Коментар

Абсолютно вярно - влак беше!
                  Франкфурт - Кьолн за час и половина .... даже преди гарата в Кьолн чакахме, защото сме пристигнали 2 минути по-рано! Немска му работа
                  Nothing comes from nothing...

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
                    Изобщо не ме беше страх.
                    На такова и аз съм се возил, ама Френско. Лион-Париж - 2 часа и 20 минути.
                    “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                    Walter Rohrl
                    GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

После се чудите че били вдигали по 350+ км/ч. Ами като видиш, че някакъв парен влак те изпреварва като спрял, неволно ти трепва десния крак..
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение

Е тоя го признавам вече, замина си даже и не спря!!!

Коментар

Добре, че ремаркето спря нормално. Ако спирачките на предния мост не бяха хванали равномерно, щеше да стане мазало. А камиона със сигурност не е стигнал далече, защото е почти сигурно, че е скъсал маркучите за въздуха.
                            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                              Добре, че ремаркето спря нормално. .......А камиона със сигурност не е стигнал далече, защото е почти сигурно, че е скъсал маркучите за въздуха.
                              Така е обаче си замина по живо по здраво....като на филм!

Коментар

Елен на пътя!
                                Предупреждавам ви не уместно клипа да се гледа от пристрастени ловци.

Реших да не отварям нова тема за следващия клип.Няма много общо с шофьорите.Мисля че ще ви е интересно да видите как един квартал обезвредява изпушил психически мъж.
                                Последно редактирано от VESO4AR; 27-01-12, 13:20.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X