Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко човека са нужни за окосяване на 50 кв. м градинка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко човека са нужни за окосяване на 50 кв. м градинка

Всичкият тоя колосален труд беше свършен от 4 човека и няколко машини за рекордното време от 43 минути. Болеше ме да ги гледам.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02490.jpg
Прегледи:1
Размер:121.8 КБ
ID:5951419

Име:DSC02491.jpg
Размер:144.6 КБ
ID:5951420

Име:DSC02492.jpg
Размер:136.1 КБ
ID:5951421

Очаквам комбайна и балировачка.
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

От: Колко човека са нужни за окосяване на 50 кв. м градинка

Явно и там има "едни пари" за усвояване...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Общинска е, нали?

Коментар

От край време са си така. Обичат да им е удобно и най-обичат да не бързат. Трябва да изровя едни снимки как се свалят кофи цимент с 30 метров кран.

Първоначално публикуван от Wattie Преглед на мнение
        Общинска е, нали?
        Ъхъ.
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Само българите сме били мързеливи, долни инсинуации!
          Тия са ултра тюфлеците, почти като метящите циганки по русенският център, ходи и влачи метлата подире си.

Коментар

Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнение
            Само българите сме били мързеливи, долни инсинуации!
            Тия са ултра тюфлеците, почти като метящите циганки по русенският център, ходи и влачи метлата подире си.
            Цъ! Ако не внимаваш, всъщност изглеждат доста активни Добри са !

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
              Цъ! Ако не внимаваш, всъщност изглеждат доста активни Добри са !
              Е те там по тия евро-мевро програми, за да си оправдаят разходите сигорно метачите ходят на курсове по актьорско майсторство, а багеристите на модерен балет

Коментар

Може би затова и тревните им площи изглеждат прекрасно,и тротоарите им са бетонирани добре(щото са носили бетона в кофи) и асфалта им е перфектен.Виж им само работното облекло и техниката.А в нашия град едни мръсни мангали като накосят едни ламлии със трева стоят и гният на купчини да дойде камион да ги натоварят след една две седмици,ако преди това шофьора(тарикат,българин)не е преточил нафтата в някой гараж.Където да погледнем в България само един лунен пейзаж в едни убити цветове,които единствено да те потиснат и депресират друго не правят.Така трябва да се работи-бавно,качествено и систематично.Още не са махнали плакатите с грозните си мутри от изборите или пък дъжда ги е свлякъл по тротоарите,пък ние говорим за чуждата трева.
                МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Евала ! Така се прави !
                  А не един да кърти тротоара с къртача и още петима да седят и да го гледат ! Защото пък аз тея със къртача ги гледах на един софийски булевард днес

Коментар

Дробе, що не им предложи да "татуираш" ливадката?
                    Е, малко по-скъпичко, ама АРТ?
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Е за това ми е смешно, като каже някой, че "там" много се работи. Бил съм и аз, работил съм. Е не е вярно.
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      -----------------------------------------------
                      Питието определя съзнанието....
                      -----------------------------------------------
                      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Е за това ми е смешно, като каже някой, че "там" много се работи. Бил съм и аз, работил съм. Е не е вярно.
                        Напълно подкрепям! Доста често явление:-Полагане на кабел 4х10мм2 с дължина 1,5м се полага над час от четири ел. монтажника.
                        Първия само го измерва и отрязва,и заминава в неизвестна посока!
                        Появява се втория маха външната изолация и заголва краищата,които влизат в предпазителите,и си тръгва!
                        Идва третия се появява и монтира кабела(на стената,или зад гипсокартона)от главното до електромерното табло=1,5м,и изчезва на някъде!
                        След известно време четвъртия "надува" кабела с "мегера" стяга го в клемите на предпазителите и електромера,вдига главния прекъсвач,и казва ГОТОВО!И дим да го няма. Всичко това за над час време!
                        Това го гледам вече в продължение на две години в (Унгария,Германия,Австрия,Румъния,Турция) страните в които фирмата изпълнява обекти.И навсякъде на въпроса:-Що така,аз го правя това сам за 5-10 минути?Преводачите ми отговарят по един и същи начин :
                        Ами иначе другите трима,трябва да седят безработни!!Добра мисъл .
                        Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Първоначално публикуван от 4x2 Преглед на мнение
                          Напълно подкрепям! Доста често явление:-Полагане на кабел 4х10мм2 с дължина 1,5м се полага над час от четири ел. монтажника.
                          Първия само го измерва и отрязва,и заминава в неизвестна посока!
                          Появява се втория маха външната изолация и заголва краищата,които влизат в предпазителите,и си тръгва!
                          Идва третия се появява и монтира кабела(на стената,или зад гипсокартона)от главното до електромерното табло=1,5м,и изчезва на някъде!
                          След известно време четвъртия "надува" кабела с "мегера" стяга го в клемите на предпазителите и електромера,вдига главния прекъсвач,и казва ГОТОВО!И дим да го няма. Всичко това за над час време!
                          Това го гледам вече в продължение на две години в (Унгария,Германия,Австрия,Румъния,Турция) страните в които фирмата изпълнява обекти.И навсякъде на въпроса:-Що така,аз го правя това сам за 5-10 минути?Преводачите ми отговарят по един и същи начин :
                          Ами иначе другите трима,трябва да седят безработни!!Добра мисъл .
                          А задавал ли си си въпроса защо построеното там издържа с години а тук още не издаден обекта и проблемите почват?
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            А задавал ли си си въпроса защо построеното там издържа с години а тук още не издаден обекта и проблемите почват?
                            Да ти дам един-два отговора?
                            За испанците и "маняна" всички знаем, имам и лични впечатления, не е виц
                            За останалото - скатавката е вездесъща. Не само тук, не само в Турция, не само в Испания, това пак от лични наблюдения. Не знам за Чехия, чух интересни (и много положителни) отзиви от баща ми, но не съм бил там.

За скапването - отговора е цигания. Не, няма връзка с конкретен етнос. Използувам термина като обозначение на една определена душевна нагласа. По едно време с това си вадех хляба - да забърсвам след турци, италианци и англичани. Пример: Нова машина, прясно монтирана и настроена от съответните специалисти (на какви тарифи работят и колко струват самите машини - отделен въпрос и отговора е МНОГО). Машината бачка ден-два и току спре. След което се започва една весела и образователна одисея по темата "Намери кой къде си е оставил ръчичките и го оправи". Най-много съм се вбесявал от италианците - от 9 кладенеца вода ще докарат, само и само да ти докажат, че проблема не е при тях, въпреки че са абсолютно наясно, че не са прави.

Защо нещата някъде все пак стават, а другаде не? За мен отговора е в оня стар виц, за 5те процента.

Бай Тошо се среща с турския си колега и го бъзика: Знаеш ли по какво се различават Турция и България? При нас имаме само 5% неграмотни, а вие - 5% грамотни. на което турчина отговаря: Е, все пак по нещо си и приличаме - и в двете държави управляват 5те процента...
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Име:DSC02009.jpg
Размер:89.1 КБ
ID:5326617

Забележете на какво разстояние трябва да се свали бетона

Име:DSC02010.jpg
Размер:101.6 КБ
ID:5326618

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X