Един много интересен ресторант, но въпросът ми е - къде им са тоалетните на тези?...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Интересен ресторант
Свий
X
-
От: Интересен ресторант
Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнениеЕдин много интересен ресторант, но въпросът ми е - къде им са тоалетните на тези?...Лудак
-
Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнениеЕдин много интересен ресторант, но въпросът ми е - къде им са тоалетните на тези?...
Чукча получил новую квартиру и показывает гостям. Первая комната: «Здесь у меня тундра зимой.», Вторая комната: «Здесь у меня тундра весной.», Третая комната: «Здесь у меня тундра летом.», Кухня: «Здесь у меня тундра осеню.», Туалет: «Здесь мой чум.» Его спрашивают: «А куда же ты в туалет ходишь?» — «Тундра большая!»ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
LZ1YBB
Коментар
-
Ти остави тоалетната ми не спазват елементарни правила по безопасностНа височина над 1,5м трябва да са с обезопасителни колани, а сега къде е охраната на труда да ги питам аз
.
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеТи остави тоалетната ми не спазват елементарни правила по безопасностНа височина над 1,5м трябва да са с обезопасителни колани, а сега къде е охраната на труда да ги питам аз
.
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеНе си прав, поне в нашенския вариант ги окопчваха все едно ще скачат с бънджи. Събираха гадините по 50 лв. за едно кафе и за 30 мин. и на никой не му хрумваше да ходи до ВЦ.не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеТи остави тоалетната ми не спазват елементарни правила по безопасностНа височина над 1,5м трябва да са с обезопасителни колани, а сега къде е охраната на труда да ги питам аз
.
Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар