Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идея ли е..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Идея ли е..

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    До тук номинации за събитие на 2011: -Първо българско участие на Дакар - (ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011) -Български репортери на Дакар - (РЕПОРТЕР НА ФОРУМА НА "ДАКАР 2011") -Събор "Приморско" - Четвърти Национален офроуд събор 3-6.09.2011 - -Старт на OFFRoad Radio - Стартира OFFRoad Radio -Добрата новина с участието на д-р emanuilis - (България се сдоби с технология за прецизно изрязване на мозъчен тумор) - Медийна надстройка на портала (Новинарската секция на OFFRoad-Bulgaria) - Благотворителни акции (В помощ на 19-годишната Гергана Спасова) - Клубна дейност (Клуб на чревоугодниците) (предложенията НЕ са подредени в хронологичен ред или по някакъв друг показател) Ако има някои други предложения, до тази вечер е срока по предложение на инциатора edoors. Не знам в кой раздел да се публикува анкетата. Ако може някой модератор да съдейства.
    Жоре, нещо не се доразбрахме. Аз я пуснах анкетата (дори с правописна грешка в заглавието), и, макар много да мислих за Репортера, явно съм започнал преди твоя пост и не съм го включил... Ако може някой модератор да помогне?
    Може би трябваше да пиша първо тук, както го направи ти, ама избързах! Нали ми е първият конкурс....
    Ето я анкетата.
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      Жоре, нещо не се доразбрахме. Аз я пуснах анкетата (дори с правописна грешка в заглавието), и, макар много да мислих за Репортера, явно съм започнал преди твоя пост и не съм го включил... Ако може някой модератор да помогне?
      Да бе видях. Че и анкета не беше изкарана в темата.
      Карай ще се надяваме модератор да ни помага онлайн.

А и Ник дава добри предложения.
      Ник, конкретизирай с конкретни предложения (линкове) и да влязат в анкетата.
      О899 2б2 1З2

Коментар

Да бе видях. Че и анкета не беше изкарана в темата.
        Карай ще се надяваме модератор да ни помага онлайн.
        .
        Ми то такава си била технологията, бре. Първо темата, после анкетата. Освен, че ми е първият конкурс, анкетата и тя първа...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Ми то такава си била технологията, бре. Първо темата, после анкетата. Освен, че ми е първият конкурс, анкетата и тя първа...
          Не бре. При публикуване на темата има опции за анкета. Ако не ги направиш после само модератор може да помогне да преправи темата да е с анкета. Ама знам ли може и да греша.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Не бре. При публикуване на темата има опции за анкета. Ако не ги направиш после само модератор може да помогне да преправи темата да е с анкета. Ама знам ли може и да греша.
            Има едно цъкване в повече. Ама после те пита за анкетата.

Коментар

...Ник, конкретизирай с конкретни предложения (линкове) и да влязат в анкетата.
              Номинациите изискват голямо количество труд и сериозна подготовка.
              Могат да бъдат приведени в действие, само ако медийния екип се нагърби с тази задача.

Има 2 вида номинации. Пре и Пост номинации, тоест такива преди края на текущата година и такива след приключване на годината.
              Например за спортисти и филми. Едните са в рамките на годината , а другите след като приключи.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X