Има ли опция да си извадя дубликат на рег. номер след като изчезна предния номер или трябва нова регистрация?Мисля че някъде гледах че правили дубликат......?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имаше една тема за дубликат на рег. номер...
Свий
X
-
От: Имаше една тема за дубликат на рег. номер...
Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнениеИма ли опция да си извадя дубликат на рег. номер след като изчезна предния номер или трябва нова регистрация?Мисля че някъде гледах че правили дубликат......?ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
-
К'во стана бре??? По баирите ли го изгуби или ти го крадна някой? Ако е втория случай, вземи се обади на ченгетата по-навреме, да не го отнесеш заради някой друг.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
От познати чувам, че вече често се случва като практика. Когато някой паркира кофти му къртят предния номер. Човек обикновено не забелязва - качва се и си кара, а установява липсата в последствие. Преди пукаха гуми, сега това са измислили.
Коментар
-
Фирмата се казва БМВ. Намира се около бившия завод за телевизори Ворошилов. Там на място като питаш ще те упътят. Обаче искат старата табела. За открадната или загубена- дълга разправия с КАТ и местното РПУ. Мноооого е гаден тоя номер с краденето.
ПП Могат да изработят всякакъв номер и дубликат включително , ам с беляжка от КАТ мисля. Търси в Гогела за телефон и питай конкретно.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнениеИ в крайна сметка може ли дубликат или нова регистрация?Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар