Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гори НАЦИОНАЛЕН ПАРК ЦЕНТРАЛЕН Б А Л К А Н

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гори НАЦИОНАЛЕН ПАРК ЦЕНТРАЛЕН Б А Л К А Н

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
    Гадев, не се пали. Ясно е, че ще се справят. Да не им е първият пожар. И извинявай, ако съм те засегнал. Но до колкото те познавам, едва ли?
    Ей ся от мъка ще си налея едно

Дано не се налага да помагаме.

Иначе, към колегата Ананиев, хубаво е да се подават сигнали и без съмнение, тук, във Форума е мястото, защото има опит и хора.

Но трябват точни и сигурни сведения, имаше една приказка за лъжливото овчарче...
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Споко, бре! При тази цена на дървесината за износ няма кой да позволи гората да гори на зула. Още повече когато пожарната управлява света
      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
      0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
        защото имаме традиции и опит точно във високопланинско гасене.
        Освен това имаме дългогодишно сътрудничество и приятелство със служителите от Национален Парк Централен Балкан.
        Тяхната беда е и наша .
        Само дето не ни пуснаха да минем през парка след Сопот. Въпреки предварителната уговорка която Ончо беше направил с някакъв шеф долу в ниското.

Като има зор за проходима техника-големи приятели сме... Като поискаме те да ни погледнат малко по-благосклонно(за едно преминаване по пътищата из парка)-не можело...

Но все пак, ако се наложи не е лошо да се помогне. Гората не е на някакви началници, а наша.

Но е добре при следващия случай на взаимодействие да им се намекне за двойния аршин.

Извинявайте за спама, ама като прочетох новината най-напред за това се сетих. Тогава цялата група само за това говорехме. В карайна сметка се наложи да караме по асфалта до Беклемето.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Само дето не ни пуснаха да минем през парка след Сопот. Въпреки предварителната уговорка която Ончо беше направил с някакъв шеф долу в ниското........
          Има форма за попълване, която е публикувана някъде тук във форума.
          Ако разгледаш темата за подготовка на прехода Емине - Ком, ще видиш, че аз го попитах как ще уреди преминаването през територията на парка.
          Ако ми беше отговорил, или ако се беше обадил на някой от хората участвали в мероприятията на Ботев връх, щяхме да го свържем с ръководството на парка и нямаше да има никакви проблеми.
          Той си замълча и явно е решил да уговори нещата неофициално.
          А там така не става. Трябва си заявка за преминаване, брой на машините и водач, който отговаря.
          Сигурен съм, че за форума няма да има никакви проблеми, ако е официално.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X