Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да намалим разхода на гориво (комплексно решение)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да намалим разхода на гориво (комплексно решение)

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Може и да е малко в страни от темата, но мисля, че трябва да се отдаде заслуженото и "течните" вериги за сняг...
    Аз ползвам от те'а дето като един път напръскам гумите държи цяла зима. Хем съм с летни гуми с много стар ДОТ и не'ам ник'ви грижи.
    О899 2б2 1З2

Коментар

Както един титан на мисълта беше написал в нета, ако возилото ви е достатъчно грозно настилката сама го отблъсква от себе си.
      Чиста икономия!

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
        Аз ползвам от те'а дето като един път напръскам гумите държи цяла зима. Хем съм с летни гуми с много стар ДОТ и не'ам ник'ви грижи.
        Напръскай ги с мухозол лятото, към края - всичките умрели и залепнали мухи са ти зимна шарка до пролетта, в гората пак не лъжат, но в рядка кал са малко афиф.
        Най-добре край някой селски нужник, да прилапаш от големите зелени грайфери.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Благодарско! Като се завърна (ако се...), новият ми ник ще е "айс тулуп"!
          Експериментът не се проведе, тъй като още до като рулирах, преди да рапочна разбега, дежурният офицер-диспечер от ЦКП-Бояна се включи на 8-и отворен и ме предупреди, че ако възнамерявам да кацам, единствената писта, която може да ми освободи, е скрап-депото на Надин, като преди това трябвало да катапултирам в района над Малашевските гробища.... А си мислех вече е: Де е сега Генерал Михов, да види, че още авиацията ми е в кръвта...
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Някъде се губят други велики изобретения - хапчетата за повишаване на мощността на двигателя и магнитите за правилно ориентиране на молекулите в горивото. Последните дали бачкат добре с брауновия ускорител на частици?

Не бях забелязал липсата им, но отправям остра критика Към Жоро! Не може добре тунинговният автомобил да няма сини пръскалки... Компромисно решение - RGB такива!
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
              Някъде се губят други велики изобретения - хапчетата за повишаване на мощността на двигателя и магнитите за правилно ориентиране на молекулите в горивото. Последните дали бачкат добре с брауновия ускорител на частици?

Не бях забелязал липсата им, но отправям остра критика Към Жоро! Не може добре тунинговният автомобил да няма сини пръскалки... Компромисно решение - RGB такива!
              Аааааа , всичко е описано !! Няма се пуашиш копеуе !
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Нека ви светна и аз на някои тарикатлъци; Когато ускорявате автомобила бутайте силно волана и след като сте ускорили достатъчно дори можете да си махнете крака от газта. И ако продължавате да бутате, колата продължава да се движи, но не ускорява А пък ако искате да спрете по-ефективно запъвате десният крак в педала на спирачката и дърпате с всичката сила волана назад Така пестите накладки и дискове та дори и гуми

Това е истински случай. И човека през целия път ми говореше как ще разложи водата на водород и кислород и как ще си карааа............

Коментар

тука - http://hho-hydrogensystems.com/ - има някои идеи, макар някои хора да казват, че всичко е измислица. не съм ги пробвал ни мисля да направя и аз нещо с разхода.

Коментар

Първоначално публикуван от SLAKO Преглед на мнение
                    тука - http://hho-hydrogensystems.com/ - има някои идеи, макар някои хора да казват, че всичко е измислица. не съм ги пробвал ни мисля да направя и аз нещо с разхода.
                    Твоят човек е автора на темата! Свържи се с него,и ще ти обясни кое и как! Неговата Фероза е с повече екстри от изброените до тук!
                    088пет722пет99
                    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от SLAKO Преглед на мнение
                      С много ситни, почти невидими букви отдолу на сайта е написано да се намажат преди употреба обилно с бурсуча мас. Боляло по- малко.
                      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X