Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Цедка за екстрасенси, лъжепсихотерапевти и врачки. Дали ще ги озаптят най-сетне.
Свий
X
-
Цедка за екстрасенси, лъжепсихотерапевти и врачки. Дали ще ги озаптят най-сетне.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Тагове: Няма
-
От: Цедка за екстрасенси, лъжепсихотерапевти и врачки. Дали ще ги озаптят най-сетне.
Ще ги поограничат малко. Те ще се завъртят под друго прозвище и ще продължат да издевателстват над хорицата. Много е доходоносно явно.
Женя Вълчанова 0888272565
-
От: Цедка за екстрасенси, лъжепсихотерапевти и врачки. Дали ще ги озаптят най-сетне.
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДокато има глупаци ще има и тарикати...
Та сега си мисля, че на тия и смъртна присъда им е малко. Не преувеличавам.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
Ееех, Жоре, Жоре...
Дано да прен=мине тази глупост, ама надали...
Ма сега като се изказа, и се сетих за твоят проблем-и аз дойдох на твоето мнение. И на мен да ми се беше случило такова-и аз щях да искам смъртни присъди за шарлатаните...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение...тези шарлатани трябва да ги забранят със закон,не да ги ограничат.Това са болни хора...Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
-
За сега се оказва, че не могат да им направят нищо. Освен, примерно за неиздадена касова бележка.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар