Сега разбрах какво е минимализъм в изкуството 
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Минимализъм
Свий
X
-
От: Минимализъм
Усещам, че накрая ще има садизъм спрямо арт лицето.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеА после - мазохизъм.
Коментар
-
Ако носиш на бой - ставаш.Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнениеМай и аз ставам за тази професия
Другия вариант е яка метална врата и нито едно огледало в помещението.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Аз ще отворя палатка и ще ги завличам като финансова пирамидаПървоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеАко носиш на бой - ставаш.
Другия вариант е яка метална врата и нито едно огледало в помещението.
Коментар
-
В тоя случай много е важно да усетиш момента кога да се изсулиш като пръдня из гащи...Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнениеАз ще отворя палатка и ще ги завличам като финансова пирамида
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Аз съм гледал документални филми- по време на втората процедура за удебеляване на линиите на крилцатаПървоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВ тоя случай много е важно да усетиш момента кога да се изсулиш като пръдня из гащи...
. Фас пауза, а клиента да седи по корем и да не мърда, че такива инфекции стават, че цял живот ще съжалява след това
.
Коментар
-
ЪхъПървоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеСлучва се и професионалист да сбърка

Следващите не са сбъркани. Просто са в духа на минимализма.

О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Не е по темата, но някъде когато търсих рисунки за BIG FIVE попаднах на това, ..... изкефих се.
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-11-11, 20:40.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Ще поспамя, но следното си заслужава да се види:
http://www.youtube.com/watch?v=FD2Ds...eature=relatedОсмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт
Коментар
-
Това е леща предполагам ?Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнениеЩе поспамя, но следното си заслужава да се види:
http://www.youtube.com/watch?v=FD2Ds...eature=relatedYAMAHA RAPTOR 700R
Коментар
-
Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар