Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си отуча котарака да лови мишки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да си отуча котарака да лови мишки?

Писна ми! На ден по няколко носи в стаите. Не ги убива, а си играе с тях. И като се омаломощят, загубва интерес. Те, разбира се, това чакат и хукват.

Перушината в коридора и мъртво врабче до леглото първия път приех трудно. После свикнах. Нощни пеперуди, гущерчета, марокански скакалци - дребни работи, простих му ги. Мишките тая година ми идват вповече

Преди 7-8 месеца докторите казаха, че едва ли ще изкара месец - два. Бъбреците му били двойно увеличени и по цял ден лежеше. Казах си - ще го гледаме докато можем, от малък е при нас. Да, ама взе, че позакрепна и го хвана ловна треска.

Ако знаете чалъм да го откажа, споделете

От: Как да си отуча котарака да лови мишки?

Имаш котарак МЕЧТА ти искаш да го батишеш нека лови....
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Няма лек.Ама това е и като при мъжете над 45. Последен сезон брат. Така че ще търпиш.И си вземи коте ,та после да лови мишките дето твоя хубостник ти пълни къщата.
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Е такова нещо не бях чувал
        Последно редактирано от goshko-loshko; 07-10-11, 20:40.

Коментар

Яко ядене, да стане дебел и мързелив.
          Ама, то и при котките си е до характер и природа. Тоя от аватара ми (Чарли), от малък си е дивак и ловец и не може да се угои. Другия, е мързеливец и яде и лежи по цял ден.
          Веднъж бях забравил мрежата на прозореца и влезе една гугутка. Оня се скри под дивана от страх. Какъв лов, горкия.
          Ето как лежи Мишо, щото е дебел:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02103.jpg
Прегледи:1
Размер:103.5 КБ
ID:5307944
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            Яко ядене, да стане дебел и мързелив.
            Яде, че се къса Дебел не става. Мързелив е по принцип, спи повече от 15 часа на ден, но другите 8-9... На около три години е.

Коментар

Е, значи си му е природа. И моя от аватара е така. Носи мишки, врабци, гущери и къртици. Забавлява се, докато са живи и после ги оставя.
              Нека си ловува хайвана. Ако трябва, не го пускай вътре. Т.е. не дръж все отворено.
              Моя мяуче когато иска да излезе, а после когато се върне, за да му отворя.
              Та улова в повечето случаи остава навън. Понякога (често) го няма по цяла нощ, но на сутринта се прибира и е зверски гладен.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

А,той млад.Аз имам две котки които гледам на двора и ги храня достатъчно за да не се налага да се пъхат по кофите.Едната /по младата / по същия начин лови и носи пред вратата, и ги държи дотогава живи, за да ги видя когато се прибера,после губи интерес и се налага аз да съм котка.Сигурно и вътре щеше да ги пуска ,ама жена ми им спря достъпа до в къщи преди около година,щото едната се опита да се окоти до нея в леглото.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Кво друго да прави животното, малко лов, малко бой, после ходи да гони някоя друга женска, върне с някоя рана на главата, наяде се и полсе цял ден спи-мечтата на всеки.
                  Ако се улежи да не го хванат пак бъбреците.
                  Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                  Dacia Duster 4WD

Коментар

Как да не го пускам, аз вече съм изрязал балконската врата и съм му направил "хвърчаща" вратичка да си влиза когато ни няма. Той, така или иначе, вече си е част от нас - храним го, обезпаразитяваме го, чакаме го когато не се прибира с дни да гони котките из махлата. Остава ми надеждата, че ни ги носи на нас и когато не сме в къщи нама да ги пуска из стаите.

Коментар

Нашият ни носеше прилепи. Същата работа, само дето като се поосвестят нашите мишки летяха...
                      От многото "бой" ефектът беше, че започна да ни ги носи скришом в спалнята, докато преди се хвалеше.
                      По-добрата ми половинка предложи да държиш котака гладен, да се научи да не си играе с храната...
                      Аз предлагам да го пратиш за превъзпитание при тъщата...
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение

Аз предлагам да го пратиш за превъзпитание при тъщата...
                        Е, много си зъл! Какво чак толкова е направила животинката.

Коментар

Тъщата, освен да го охрани и да го направи мързелив, друга няма да я свърши
                          За бой и дума да не става - не съм посягал на животно, освен ако не е да му отговоря със същото Той и от по-високи октави разбира прекрасно.

Както и да е - от два дни е дъждовно, мокро, което значи неприятно за изнежените му лапи(мрази водата). Минава на зиг-заг по сухото, заравя си там каквото из двора и обратно в къщи. Мишките и те са се скрили явно в "миши дупки", та от онзи ден няма улов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X