Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Болни ли сте?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Болни ли сте?

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    като видя да цитират сайт ".ru" нещо не му хващам вяра.
    Ето ти един цитат, доказал се отпреди Интернет:
    Първоначално публикуван от Вл. Висоцки
    Не пиши мне про любовь - не поверю я: Мне вот тут уже дела твои прошлые.

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
      Не,не съм.Когато си "болен" си много уязвим.За справка сравнявам с Глухара.И докато съм "болен" могат да ми измъкнат и душицата.Е те за тва я си пийвам ракийка у нас,с добри люде,добра дума думаме,живот си живеем.Иначе са необходимо зло,въпросните индивиди от женски пол.Който се е парил,трудно пак ще пипне горещото желязо...
      Невинаги е нужно да си влюбен за да ти е хубаво с една жена. Това първо.
      Второ - за някои любов с жена е равносилно на немислимо. Но пак се влюбват.
      Трето - както всяко нещо и това трябва да се преживее. За да имаш представа по какво ахкат и охкат хората. Но както всяко нещо и любовта има свое време, и всъщност впоследствие се оказва, че далеч не тя е най-важното в отношенията между хората, съвсем не. Но тя е това, което ги подлудява, кара сърцата им да бият лудо и накрая почти винаги им докарва як стрес, че дори и нещо повече.
      Любовта умря, да живее любовта!

Коментар

Как бих се разболял така до живот, ама "заразата" или е некачествена или я няма. Та завиждам на болните от 20 и повече години
        HONDA XL650

Коментар

"Официалните симптоми на болестта „любов" са: натрапчиви мисли за друг човек, рязка смяна на настроенията, самосъжаление, повишено чувство за собствено достойнство, неспокоен сън и безсъние, необмислени и импулсивни постъпки, спадане или покачване на кръвното, натрапчиви идеи и т.н.".
          От правна гледна точка такова заболяване няма.Дари и да имате изброените симптоми болничен лист няма да ви бъде издаден.Всичко е много субективно.За едни любовта е "болест",за други" състояние", а за трети-знам ли.
          В отговор на въпроса бих отговорил така-Не,не съм болен,но не бих имал нищо против да съм влюбен,дори и това да е болест.
          Нека силата да бъде с нас!
          Suzuki Grand Vitara
          +34 642 91 4154

Коментар

Видя ми се подходящо :

Мъжът разбира, че е влюбен, когато за два дни изгуби интерес към колата си.
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X