Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Руска рулетка....
Свий
X
-
От: Руска рулетка....
Баси лудата работа.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
-
Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеНещо не ми стана ясно как със този пистолет ще играе Руска рулетка.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеИзносен изхвъргач и лош късмет . Руска им работа!
Коментар
-
Празна пушка гърми на 100 опита веднъж.
Този клип е поредното потвърждение, че оръжието не е играчка, и трябва да се ползва само по предназначение, и с голямо внимание.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеНещо не ми стана ясно как със този пистолет ще играе Руска рулетка.не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Това изпълнение съм го виждал от един капитан като бях войник
Първо изглежда лудост , но ако това е Макаров както мисля той, след зареждането сваля предпазителя и се чува щракане като от натиснат спусък ( пистолета се зарежда , влиза патрон в цефта , но между иглата и патрона има преграда която не позволява да се произведе истрел!)
Но втория явно не е знаел за този трик и се застреляЖивей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
:D
Коментар
-
Аз подобен номер направих в казармата с Калашника, но предварително бях свалил затвора. Показвах предварително с какво е пълен пълнителят, вкарвах патрон в патронника и стрелях. За да съм честен леко ме беше страх...
Та нейсе..дежурният по рота припадна, а мен ме водиха първо в ареста, а след това на психолог....и после пак в ареста, щот психологът заключи, че си бях здрав психически.Черно, мирише и разваля характера!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар