Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво са био-храните ...
Свий
X
-
От: Какво са био-храните ...
Хехехехе,
тва от както ме издуха с ужаза на баира си почнал да пускаш вицове, а
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
хах, неведоми са пътищата божии!Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеХехехехе,
тва от както ме издуха с ужаза на баира си почнал да пускаш вицове, а
Коментар
-
Не знам що ма се сетих за следния виц
Физик се осъзнал и решил да следва богословие. Разбира се прочел конспекта диагонално. Питат го какво е Божията сила - нашият мисли, мисли и казва - Божията сила е равна на Божията маса по Божието ускоруениеИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Личи си, че не е бил за физик... За физика Божието ускорение би било равно на Божията сила върху Божията масаПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНе знам що ма се сетих за следния виц
Физик се осъзнал и решил да следва богословие. Разбира се прочел конспекта диагонално. Питат го какво е Божията сила - нашият мисли, мисли и казва - Божията сила е равна на Божията маса по Божието ускоруение
Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Я пакПървоначално публикуван от icerunner Преглед на мнениеЛичи си, че не е бил за физик... За физика Божието ускорение би било равно на Божията сила върху Божията маса

Аз кво съм написал?
F=ma
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Брей,белкин малко шекер няма ли бе,че да стане я ракия я вино...освен цикъла на Крепс-който основно папа шекера.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеМБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Да само фруктоза-една от съставките на захарозата.То ако е захароза много ще хрупа на зъбите.Иначе всички кислоти дето си ги изредил + нашите митохондрии правят въпросния цикъл.Ами вярно биохимията я учих има няма преди 19 години.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениенцъ, няма. Ябълките не съдържат захароза. А за цикъла на Кребс и захарта - има да преговаряме, преговаряме, преговаряме...МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Едно ви връзка към едно списание с много полезна информация за всички, които са "ЗА" и "ПРОТИВ" БИО храни, козметика и т.н.
http://www.organichno.com
Ето ви и цикъла на Кребс на сина ми - Ники
Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт
Коментар
-
Опа ... пак стигнахме до STAR WARS ....Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение.......................... нашите митохондрии................................
Нали знаеш, повече митохондрии .... и ... силата е с теб !!!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
Те наистина митохондриите(видни клетъчни органели) дават силата,респ.енергията на човека.Еле пък ,ако я няма и кафявата мастна тъкан, хептен ще замръзнем.А пък въпросните мидихлорини са само в главата на Лукас. И нека силата се върне пак при теб.Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеОпа ... пак стигнахме до STAR WARS ....
Нали знаеш, повече митохондрии .... и ... силата е с теб !!!МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар