Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова технология за отопление

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нова технология за отопление

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Брато, гоуем си! Аз изобщо не успях да стигна до втория сайт.
    Одеве не работеше.

Така става, когато си качиш сайтчето на мижав хостинг за 3лв годишно, а някой пусне връзка към него в сайт с чудовищен трафик, какъвто е Форумът. Моментално го нагазват безброй хора, търсачки, паяци, ботове и обикновени зевзеци. Има си и дума за това, ама ще я научиш тия дни.

The site is slashdoted. Не се сещам за хубава думичка на български. Може би, че сайтът е "о-беге-мамен".

Коментар

Или зацелуван. От лели по бабина линия, които нямат представа кое е това дете, но няма да заспят без да им премерят кръвното, да изпищят възторга си снайперски право между очите на това дете/куче/коте, и пак да си премерят кръвното, вече една на друга. След което вече спокойно да пият турско кафе с вишнев ликьор, и само професионалните моми - с презряна вишновка.
      Мда. Съгласи се, че ако и ти намериш способ да стреляш по хладилниците на хората с нанокарбон - и ти няма да отраеш - все някво сайтче ще си напишеш. Колкото после да не могат да те обвинят че без предупреждение си гръмнал някого с наночастица в аналния мозък, коварно използвайки собствения му чисто медно-сребърен стъклен шишеджам. Или не дай Боже - бурканджам.
      Бе, айде стига сте завиждали на научното могъщество, вървете да спите! Тука млада, но динамично развиваща се компания ви предлага съвременна западна технология, а вие циврите за съветско-комунистическите си спомени. Когато британските учени отдавна са доказали че!

Коментар

Каквито юзерите, такива и сайтовете.
        Отгоре на това все повече юзерите се доближават до сайтовете. Нали сега библиотеката е нета.
        Скоро някой позлваше същата библиотека за доказване на едни граматически правила за множествено число с "ий" на края.

За голямо съжаление, колкото масата се обезграмотява чрез он-лайняната библиотека, толкова повече такива реклами ще наблюдаваме в бъдеще.
        Обаче голяма част от пациентите на въпросната библиотека това писание го имат наистина за нещо върховно пико-технологично и ще се възползват от него.
        И после ще разправят на комшиитв колко са напред, а пък те ще вземат да си купят да не са назад и т.н.
        Това не е насочено към онези стопяващи се 10% от обществото, които са научили основните дисциплини в училище.
        Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
        LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
        Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Е добре де, не може ли лаик в областта на техниката да попита нещо в тоя форум. Виждам нещо пуснато в продажба, за хора като мен звучи ОК, обаче нали съм Тома неверни, питам. А вие ми наскачахте! Даже мисля, че е полезно, щото доста хора ще разберат, че е поредната измама.
          BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
          LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
          Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

Първоначално публикуван от Сергей Янков Преглед на мнение
            Е добре де, не може ли лаик в областта на техниката да попита нещо в тоя форум.
            Може. Не сме наскачали на тебе, а на мошениците.

Иначе, не знам колко си голям, ама по мое време ключът към тази измама се учеше в 8 клас на средното училище. Ама това не е толкова тежък упрек - и аз не помня например всичките стихотворения, дето съм ги учил в първи клас.

Коментар

Уважаеми колеги, може ли да използвам темата за да пусна линк към една разсекретена технология за отопление от съветските подводници? Супер компактна, икономична, ефективана и ала бала. Имат представителство в Овча Купел, уж много продажби и клиенти, а никъде не виждам мнения на ползващите това чудо. Искам хората компетентни в тази област да изкажат мнение.Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от symphony Преглед на мнение
                Уважаеми колеги, може ли да използвам темата за да пусна линк към една разсекретена технология за отопление от съветските подводници? Супер компактна, икономична, ефективана и ала бала. Имат представителство в Овча Купел, уж много продажби и клиенти, а никъде не виждам мнения на ползващите това чудо. Искам хората компетентни в тази област да изкажат мнение.Благодаря предварително.
                Може. Както разказваш, и тях ще оплюем, и на тях ще им счупя линка да не продават заради нас.

Коментар

ww w.gala n.ru/product s/ele ctrod/index.sh tm
                  Последно редактирано от Ясен; 19-09-11, 10:42. Причина: чупене на линка

Коментар

Ако искате на видите на живо истинска технология за отопление - елате при мен.
                    Отоплявам се с пиковлакна по технология на НАСА.
                    А пиковлакната (от НАСА) ги загрявам с обикновено котле от железарията.

Подобна е технологията и на нафтовата печка в подводницата. Имам образец, но поради специфичния разход на гориво на оборудването - не ми е рентабилно. Ако имам да отоплявам половин град - веднага го пускам.
                    Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                    LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                    Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Първоначално публикуван от symphony Преглед на мнение
                      ...
                      Това си е обикновен електрически котел. За намаляване на размера, вместо съпротивителна тел се използва съпротивлението на самата вода. Други предимства, освен малкия размер, няма. Всичко друго са недостатъци - цената, сложността, ремонтопригодността, методите на управление на мощността и каквото още се сетите. КПД е същото.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Може. Както разказваш, и тях ще оплюем, и на тях ще им счупя линка да не продават заради нас.
                        Голям си....лош.Да караш народа да трие разстояния......Не си честен, ама 'ич! Тамън се прибрах и се мераклисах да ги видя каква наноцедка продават, а то линковете изпочупени. Ще те обадя на другарката, айде да видиш!

п.с.Т'ва в кръга на шегата де.
                        п.п.с.Иначе наскоро дядото чел в някакъв вестник и се допитваше до мен за колан с наномагнити..... Според него било много хубаво, 'щото звучало нали......
                        Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Райчев Преглед на мнение
                          Ако искате на видите на живо истинска технология за отопление - елате при мен.
                          Отоплявам се с пиковлакна по технология на НАСА.
                          А пиковлакната (от НАСА) ги загрявам с обикновено котле от железарията...
                          Не стана ясно, тая технология като се загрее на пико или на ако замирисва?
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Аз пък ползвам за отопление един уред в който посредством ред химични реакции се получава топлина която е акумулирана на клетъчно ниво преди повече от 30-40 години. Ползвайки контактният пренос на топлина успявам да загрея една химична субстанция съставена от два водородни и един кислороден атом която пренася така получената топлина до стаите които искам да отоплявам. Там в специални уреди топлината се отдава на въздуха, и посредством конвекцията се отоплява цялата стая. Трябва да се уточни, че при преноса на енергия се ползва същия физичен принцип-контактното затпляне на две съседни тела.

Е, колкото и да се старах не можах да вкарам "нано" а още по-малко "пико" в текста.
                            Те цепениците имат повече общо с карбона отколкото с нано-то
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Аз пък ползвам за отопление един уред в който посредством ред химични реакции се получава топлина която е акумулирана на клетъчно ниво преди повече от 30-40 години. Ползвайки контактният пренос на топлина успявам да загрея една химична субстанция съставена от два водородни и един кислороден атом която пренася така получената топлина до стаите които искам да отоплявам. Там в специални уреди топлината се отдава на въздуха, и посредством конвекцията се отоплява цялата стая. Трябва да се уточни, че при преноса на енергия се ползва същия физичен принцип-контактното затпляне на две съседни тела.

Е, колкото и да се старах не можах да вкарам "нано" а още по-малко "пико" в текста.
                              Те цепениците имат повече общо с карбона отколкото с нано-то
                              Кретен, не можеш ли да кажеш че имаш парно?
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Кретен, не можеш ли да кажеш че имаш парно?
                                А тези дето са написали тези глупости в сайтовте с нанокарбона що направо не си кажат, че просто искат да печелят?..
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X