Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за едно изоставено куче

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за едно изоставено куче

[QUOTE][QUOTE=Rabin;1608655]
    Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
    Именно. Как пък един не се сети да пита...
    Заприличахме на БГМама-та.

Харесва ми това че те е грижа за изпаднали в беда хора, предполагам че след като си научил за нещастието на някой, вече е писано и се прави нещо или ти самият правиш нещо за тези нуждаещи се в други теми и сайтове. но не мисля че това е темата, какъв ти е проблема ако може освен на хора да се помогне и на едно изоставено хайванче пък било то и куче, само още една спасена душа на този объркан свят. Светът е шарен, не е само черен и бял, и освен всичко друго Земята се върти като живота, и ще се върти докато създателят и не реши да я унищожи, или ако сами не се унищожим.
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Няма нужда някой да ме разбира, просто си направих експеримент. 5 пъти по-голям интерес към животно! И си беше казано буквално : "за успокоение на душата". Дори не искам да включвам конкретни примери и теми. Просто с една идея по-добре разбрах "природолюбителите". Подозирах, че мотивите са нещо като индулгенция.

Коментар

ОК
        Явно не можеш да спреш. Хайде тогава сложи черешката на тортата и разкажи на всички нас какво конкретно ТИ направи за въпросните български моряци или за някой друг човек в беда. И с това спаменето в тази тема да приключи.

Коментар

Я, кой ме пита... забрави ли, че неотдавна пусна тема за озверяването. Не мога да се сетя за заглавието, помагай! Дето ти беше в подписа, че е преместена в спама.
          Мисля, че има пари в тия кучета. Една кампания с SMS за пречистване на греховете... Как не съм се сетил!
          п.с. Баш по темата си пиша! Хич не е спам в спама.
          Последно редактирано от Rabin; 24-08-11, 13:52.

Коментар

Колега Rabin, всъщност активността в темата ти я предизвика с неуместните си мнения.
            Тезата ти - абсолютно неясна. Не искаш да те разбират, не признаваш, че бъркаш, не казваш за коя тема става дума, изпадаш в квалификации...
            В крайна сметка какво искаш? Да става скандал или...

Коментар

Къде съм давал квалификации?
              Сетих се за темата на Цвета - "Къде е коренът на злото".
              В реалния живот всеки ден слушам вой и прескачам мини, щото съм толерантен. Тука сега за няколко мнения и се сърдите. Не ме четете, проявете толерантност поне към правото ми да напиша някои неща!
              Последно редактирано от Rabin; 24-08-11, 14:06.

Коментар

Показател за повсеместното "озверяване" е отношението ни и към хората, и към животните. "По делата ще ги познаете"... Няма никакво значение кой какви теории развива, важно е кой какво точно прави в тази посока.
                Избягвайки да отговориш с конкретни факти на питането ми за твой личен принос в помощта за хора в беда, ме навеждаш на мисълта, че си от теоретичните хуманисти...
                Темата на колегата не е за философски спорове, а с конкретно практично предназначение. Евентуално, някой да хареса точно това куче и да се погрижи за него.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                  Къде съм давал квалификации?
                  Сетих се за темата на Цвета - "Къде е коренът на злото".
                  В реалния живот всеки ден слушам вой и прескачам мини. Тука сега за няколко мнения и се сърдите. Не ме четете!
                  Абе понаправи...

[QUOTE=Rabin;1608655]
                  Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                  Именно. Как пък един не се сети да пита...
                  Заприличахме на БГМама-та.

И сме озверели повече от коментираните кучове.

Амин!
                  Няма нужда някой да ме разбира, просто си направих експеримент. 5 пъти по-голям интерес към животно! И си беше казано буквално : "за успокоение на душата". Дори не искам да включвам конкретни примери и теми. Просто с една идея по-добре разбрах "природолюбителите". Подозирах, че мотивите са нещо като индулгенция.
                  Имай си мнение, но според мен мястото му не е за тази тема.
                  Пусни подходяща и можем да обсъдим и тази гледна точка...

Коментар

Включих и себе си, така, че не е квалификация.
                    "Ако ти е станало тъжно - гледай на другата страна!" - цитат от реклама.
                    Казах каквото имам. Освен това бях разбран и още как! Умишлено се абстрахирах от конкретни примери. Могат да се дадат десетки и ще отиде у ряката. Кой как иска да си тълкува.
                    Мисля да спирам... Дори помогнах на животното, вдигайки темата.
                    Айде за озверяването се сетих точно от темата на Цвета, всяко обобщаване е грешно, и си вземам думите назад. Хората са различни.
                    Последно редактирано от Rabin; 24-08-11, 14:29.

Коментар

Включих и себе си, така, че не е квалификация.
                      "Ако ти е станало тъжно - гледай на другата страна!" - цитат от реклама.
                      Казах каквото имам. Освен това бях разбран и още как!
                      Мисля да спирам...

По-принцип избягвам квалификациите, особено ако не гледам човека в очите, ама твоето ми прилича на инат.

Коментар

Кучето остана в десета глуха и изгледи да се промени това не виждам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X