Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някаква Уазкова Активност бе забелязана днес...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някаква Уазкова Активност бе забелязана днес...

Хм, интересна активност от страна на Уазководители бе забелязана днес в района на Семинарията по посока Симеоново. В последствие и по Бистрица бяха забелязани разни Уазки с брадви и без брадви по предните капаци, та с една дума очакваме снимки, ако не друго?

Мисля, че тук е момента колегите Ясен и Стефан да вдигнат рамене и да кажат "Не знам за какво иде реч"

Ако такова, само да предупредя че има и снимков материал...

От: Някаква Уазкова Активност бе забелязана днес...

Сторило ти се е колега.Днес сигурно е имало мараня от жегата в София!
    Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Значи не само на аз съм забелязал странно раздвижване на уазки и газки

Коментар

За газките не знам, но на Стефан УАЗа е сглобен след 2 години джипостроителство, направил е пробно няколко нощни тигела в София с поизгнилите си гърнета и даже геройски превози половин кубик д'рва и някакви празнуващи калпазани днес. Няма никакъв офроуд, операцията е изцяло шосейна. Няма и снимки. Сега Стефан и УАЗът спят на една ливада в Плана, доволни от принципно новото положение на нещата (т.е. че УАЗът върви).

Моята и на зеления УАЗ роля в мероприятието е скромна и преди всичко поддържаща. Свързана е с управлението на един от най-традиционните рискове в джипното дело - от десетките промени в конструкцията, някоя да се прояви като не най-надеждната и да се наложи въжена евакуация. Аз съм и на същата ливада, но не спя, поради недостатъчен опит в палатките.

Това са новините, разбунили града.

Коментар

Жалко, че няма снимки и героизъм. Така се надявах да има нещо журналистическо в цялото напрежение, което съзрях във водачите на Уазките. Например "Кон заседна в река, спасяват го група професионалисти, запознати с измъкването на животинки от гьолове". Или пък " Бойко Борисов играе мач в Бистрица, Уазки фучат по пътя и нарушават концентрацията МУ".

Ясене, уби цялата емоция на темата.

Коментар

Всъщност, има една важна снимка и тя ще бъде публикувана по-късно. Така че, не се отчайвай.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              .....Това са новините, разбунили града.
              ..Докарй да го бухнем у ряката
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Може.

Коментар

Аре бе къде е тая снимка
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Като ми я дадат младоженците.

Коментар

Заповядайте.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mf 332.jpg
Прегледи:1
Размер:356.5 КБ
ID:5298313

А се ожени Филип - който преди беше philipp, а после си смени названието с нещо непроизносимо и престана да пише тук.

Коментар

... си смени названието с нещо непроизносимо и престана да пише тук.
                        ...."Съпруг благоверен"....Верно се произнася трудно, и още по-трудно се намира време за писане
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Неимоверната скръб по рано погубения живот на съседа Филип, и от тежките повреди, които получи Сивия в хода на мероприятието, ми пречат да се разпространя по въпроса. Сълзите замъгляват погледа ми толкова, че не мога да намеря даже пилата за маникюра, камо ли да видя колко е ръждясал края на пружината на горната ключалка на капака. Върху него бяха попаднали някви чужбински растения, съобщих в ДАНС за терористи, ще видим ...
                          Господа, моля ви! Оставете ме с мъката ми!

А иначе - бега говедото, кат също добиче. Маса дребни недоработки отвътре в кабината, къде от нямане на време, къде от недомисляне. Слава богу - нищо принципиално. Много недовършени дреболии отвънка, това от нямане на ход, въпрос на няколко дни.
                          Етапът още не е завършен, заради което няма и отчет, нито благодарности. Като му дойде времето - ще има, разбира се.
                          Макар че вече е време да благодаря, Наистина, на всички, които нито веднъж НЕ казаха "че това пък кога ще тръгне, хе! ..." А то го чух от кой ли не, и от най-близки, уж, хора. Недоверието и безнадеждността убиват повече и от щик в гърлото. Пък ние ето някак се измъкнахме. Сега сигурно ще живеем.
                          Последно редактирано от Стефан; 24-08-11, 02:35.

Коментар

Заповядайте.

[ATTACH=CONFIG]355739[/ATTACH]

А
                            Бе, не знам 'що, ама нещо хич не му ходят тия цветя на разбойника. Нямаше ли някой кактус да монтирате

Коментар

.........................................................

А се ожени Филип - който преди беше philipp, а после си смени названието с нещо непроизносимо и престана да пише тук.
                              Ъъъ ... и мене да ме кара нЕкой изтрещял офроудър с тая купчина ламарина на сватбата .... и аз ще престана ... да заеквам. Даже, ще уволня секретарката, дето пише в тоя форум вместо мене ...
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X