Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕЛАТЕ В БУРГАС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЕЛАТЕ В БУРГАС

Вчера откриха обновената главна улица на Бургас.Здрави 30х30 к8 см. плочи с 1 см базалтов слой, забавни кътчета с бликащи неизвестно откъде фонтани, каменни китове с трева върху тях, фонтанчета с питейна вода, безброй пейки за сядане от чист махагон,и накрая - "компасът" на кръстовището с ул.Кирил и Методи с блестящ бронзов кръг "Нулевият километър" на Бургас. Неграмотни "специалисти" от СКАТ безброй пъти чоплят една счупена плоча да докажат "далаверата" на кмета, за предизборни трикове и т.н. Посетете града ни и сами се убедете.
    Последно редактирано от Тихомир; 12-08-11, 09:28. Причина: предизборна агитация

От: ЕЛАТЕ В БУРГАС

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
    Вчера откриха обновената главна улица на Бургас.Здрави 30х30 к8 см. плочи с 1 см базалтов слой, забавни кътчета с бликащи неизвестно откъде фонтани, каменни китове с трева върху тях, фонтанчета с питейна вода, безброй пейки за сядане от чист махагон,и накрая - "компасът" на кръстовището с ул.Кирил и Методи с блестящ бронзов кръг "Нулевият километър" на Бургас. Неграмотни "специалисти" от СКАТ безброй пъти чоплят една счупена плоча да докажат "далаверата" на кмета, за предизборни трикове и т.н. Посетете града ни и сами се убедете.
    Вчера отрязаха лентата а днес ще е празничната програма, която се отложи заради лошото време.Заповядайте в 17 часа пред общината
    Последно редактирано от Тихомир; 12-08-11, 12:49.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Дай снимки,не бьди такьв
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Дай снимки,не бьди такьв
        Оххх, снимките са му болна тема, по-точно качването им на сървъра.Симеоне, дано помниш последните неща, които ти показах и да се справиш успешно

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
          Неграмотни "специалисти" от СКАТ безброй пъти чоплят една счупена плоча да докажат "далаверата" на кмета, за предизборни трикове и т.н.
          Малко неподготвен се изказваш)) Проблем с плочите определено има. Не казвам, че кметът е виновен, даже по-скоро не е, но това не олекотява проблема. А иначе си прав, красиво стана. Само трябва бургазлии да стискат палци да не се наложи някъде да се повдигне някоя плоча, за да се направи дребен ремонт на кабели или тръби под тях.

Коментар

Много хубав е Бургас, и не само центъра,и морската градина и още много неща .
            Кмета определено бачка здраво и знае какво прави,но винаги ще има и недоволни.
            Сещам се когато разкопаха ,как всички мрънкаха ,колко е зле кално, мръсно, че нищо няма да стане...............,скриха се и мълчат даже не искат да си признаят, че всичко е подредено и красиво .

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
              Оххх, снимките са му болна тема, по-точно качването им на сървъра.Симеоне, дано помниш последните неща, които ти показах и да се справиш успешно
              Ми качвай ти бре!
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                Ми качвай ти бре!
                Ааа от мен музиката от Симеон снимките

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                  Ааа от мен музиката от Симеон снимките
                  Ами пускай музиката тогава

Коментар

Стига ве, наистина ли не знаете как се качват снимки във форума?
                    Щом индианец като мен успява да качва-значи е доста лесно и просто.

Като пишете мнение, цъквате в средния ред на иконките над текста, върху едно дето прилича на картина, и ви се отваря прозорец за качване. По-нататък е лесно.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Няма да идвам в Бургас! Вие там налитате на бой и секс, а освен това ме разваляте, понеже пиете много(((
                      Само ако получа гаранции от моряците за нормално отношение към провинциалистите.
                      Очаквам чиста от митничари палуба, здрав скафандър ако трябва във водата, никакви курортисти под пясъка, а публиката да сваля железните си златни ланци поне на мостика, а то компасите се колебаят ... Аз от де да знам накъде да побегна(((
                      Ръководните документи съм чел, разбира се, обаче напоследък тука Сибирски и Трамп меня зааакалебали, пля!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X