Опитвали ли сте се да поискате касова бележка на плажа ? Ако на някой са му издали моля да я сканира да видя от кой плаж по българското черноморие е и да почвам да ходя там.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Касови бележки на плажа
Свий
X
-
От: Касови бележки на плажа
Ако някой има - в следващата тема ще поискам такава от обществена тоалетна
Не се сърди колега ама темата си е за раздел "Хумор сатира и забава" според мен.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
-
А когато ти я издадат, в банския си ли ще я сложиш или на друго място !?
Коментар
-
Щот' непрекъснато се движи и не могат да го гепят данъчните.
Коментар
-
Преди година или две момчето, което издаваше касови бележки за чадърите и шезлонгите на Арапя, беше много усърдно при работата с мобилното касово апаратче.
Толкова усърдно, че един ден се зачетох в касовата бележка.
Сакралния текст "ФИСКАЛЕН БОН" липсваше...
..то и от к%рва касова бележка съм виждал, ама...
Коментар
-
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеАмбулантните търговци не са длъжни да имат касови апарати.Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от noel Преглед на мнениеИма има и на мен ми се случи тези дни. Сметка за 15 лв и "касова бележка" от термо принтер
Явно хората разчитат, че всички са идиоти...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Layer Преглед на мнениемоя касов апарат е с термо лента и не мисля хората за идиоти,даже работя на морето.
Нямам нищо против технологията на печат стига тя да е от регистрирано устройство
Коментар
-
Първоначално публикуван от noel Преглед на мнениеГоворя за ТЕРМО ПРИНТЕР, не са КАСОВ АПАРАТ С ТЕРМО ЛЕНТА...
Нямам нищо против технологията на печат стига тя да е от регистрирано устройствоО879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Всички модели на кас.апарати в момента са с Термо принтери-тихи ,безшумни и да се надяваме да са надеждни.
На колегата са издали явно подробна разпечатка какво е консумирал в някое заведение или капанче-там са популярни комп.системи които водят цялата номенклатура от стоки и насочват продажбите към НЕ фискален принтер-т.наречения "Кухненски",който трябва да се използва само за служебни бележки вътре в заведението.Естествено имат и Фиск.принтери или легални апарати вклч. в режим "Фиск. принтер",но ги ползват изключително рядко...Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар