Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да подкрепим Жоро - Бекъма за Президент!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да подкрепим Жоро - Бекъма за Президент!!!

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
    Нямам особено желание да коментирам старите филми, понеже не са от моето време и съм с различно мислене, но "Господин за един ден' например ми харесва.
    "Опасен чар". От новите наскоро гледах "Лов на дребни хищници" и ми хареса, въпреки, че има какво да се желае е добър.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      УАУ!?
      Ми не харесвам модата на новите лековати филми. Дай идея, все нещо съм пропуснал...

Коментар

Примерно на братя Мормареви филмите са много добри и никак не бяха плоски и бозави.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Примерно на братя Мормареви филмите са много добри и никак не бяха плоски и бозави.
          Питах за "модерни".

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
            Питах за "модерни".
            Примерно "Печалбата", "Шантав ден" - зависи какво харесваш

Далеч са от "Привързания балон" и "Лачените обувки на незнайния войн" да кажем, но класиката затова си е класика

Коментар

Егати дебата сте заформили! Това показва, че сме бръкнали с пръст в раната...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                ...със средния пръст в раната.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                  ...със средния пръст в раната.
                  Пръста има ли значение..?!! Важен е ефекта...

П.П. С палеца по-добре ли е..?!!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                    Радио Ереван каза, че в общи линии е така, но не сте бръкнали, а са ви бръкнали, и не в раната, а в задника, и не с пръст, а с боксова ръкавица. Поне с такова впечатление са останали от тъповатият опит за сатира, провеждан от халтурните дейци, явяващи се генератор на идеи в така наречените "Телевизионни шоу програми". Слабо. Ку-Ку, поне бяха основали партия и функционерите видяха зор докато намерят повод да ги отстранят. Помните ли "гнездовият паратизъм"?:
                    ...по нареждане на Главния прокурор Татарчев започва проверка по регистрацията на партията по реда на надзора. Тя довежда до ново заседание на Върховния съд на 26.04.1995 г., когато партията е заличена с невероятни мотиви: един от тях е, че съдържа в името си звукоподражание, издаващо "гнездов паразитизъм!" Упражненията в орнитология са подкрепени и с други "сериозни обвинения" - никъде в устава си партията не е записала, че иска да притежава изпълнителната власт и да управлява!!! Така "Народно движение Ку-ку" става единствената забранена партия в България! Редно е да споменем имената на съдиите, увенчали с вечна слава своята професия: Кръстьо Яначков (председател) и членове Лидия Иванова, Тодор Домузчиев - Пето гражданско отделение на Върховния съд на Република България, докладвано от прокурора Цонев .
                    В този смисъл Жоро Бекъма е много ниска топка, но явно страхът е голям и толкова можете...
                    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                    No wahalla.

Коментар

Tramp, интересна теза наистина! Любопитен е обаче факта, че говориш за чужд страх и можене, като тук въобще не визирам, че става дума за сатира (независимо от оценката за качеството), а не за политически проект. Да продължим логиката ти.. Къде е сега Корумбашев? Къде беше Дилов?, Къде е Слави Трифонов и благодарение на кого стигна там..?!! Сатира от висок клас ли е била партия "Ку-Ку" или премерване на температурата с пръст, боксова ръкавица или гумен ботуш и в твоя задник? Да се върнем на страха и моженето... Теб страх ли те е и ако отговора е "Не" какво можене си показал до момента и защо си мислиш, че собствения ти задник е пощаден..?!!

П.П. Забравяте, че за разлика от политиците, комиците могат да бъдат игнорирани без вредни последствия за вас... Хумора и сатирата са отражението на живота в една държава. Огледайте се и ще видите "Пълна лудница" навсякъде около вас! Ако виждате нещо друго, значи не живеете в България! Нямам претенциите шоуто да е смешно, или щеше да е такова, ако не беше тъжно (както се изказа Цвети). Едно е сигурно - вярно е от първата до последната секунда...

Поздрави
                      Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 21-07-11, 20:04.

Коментар

Марто, хич не ми е кеф, че екипите на ТВ предаванията са видимо сковани от страх, някои са направо насрани. Тъкмо от силна сатира има нужда в този момент, но пак няма да се получи.
                        Мен не ме мисли- дай Боже и ти да я докараш до моя хал.
                        There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                        No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                          Марто, хич не ми е кеф, че екипите на ТВ предаванията са видимо сковани от страх, някои са направо насрани. Тъкмо от силна сатира има нужда в този момент, но пак няма да се получи.
                          Мен не ме мисли- дай Боже и ти да я докараш до моя хал.
                          Аз не коментирам твоя хал, ти защо си се загрижил за моя..?!! СВОБОДА НА СЛОВОТО НЯМА! Това, че на времето си чул и видял неща, които си искал да чуеш и видиш, няма нищо общо със "страха" и "моженето"! Така е трябвало да стане (както е ставало винаги) - преди всяко силно дръпване на синджира има известно отпускане... Отпускането свърши и най-малкия проблем свързан с това е състоянието на хумора и сатирата в България...

Поздрави

П.П. Моля модераторите да изтрият тази тема! Не искам да развалям рахатлъка на никой....

Коментар

Да се трие няма нужда, но определено се каза всичко за бекъмчето, че и малко в повече.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X