Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ken Block
Свий
X
-
От: Ken Block
Тъпа реклама....ако се разровиш в темата "При дядо Владо" ще видиш много тестове на машини...е и ?....проходимост и поведение "оффроуд" може да се сравнава само в реално време на едно и също място с различни машини
.....
П.П. иначе, продуктите на "Маттрак" и сходни са си благиня....ама е "кисело грозде"
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Трудно е да се каже дали рекламата е на Маттрак, на Кен Блок или на Щевролет Лацети.
Коментар
-
Пак Ken Block, но в по-различна светлина...
http://www.youtube.com/watch?v=rT1zkwIMRac
Коментар
-
А бе не обичам дрифтове и гъзарии, но Кен Блок си владее колата много добре. Не може да се отрече таланата му.
Изгледайте клипчето, мен ме кефи, въпреки, че както казах-дрифта не ми е от любимите неща.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеА бе не обичам дрифтове и гъзарии, но Кен Блок си владее колата много добре. Не може да се отрече таланата му.
Изгледайте клипчето, мен ме кефи, въпреки, че както казах-дрифта не ми е от любимите неща.
Въпросът е, че тия клипчета са резултат от доста проби - грешки и финално всичко изглежда "на 6". В ралито проби няма...
Повече ме кефеха изпълненията му със субито.
Коментар
-
Да де, вярно. Ама и това кефи, колкото и да е повтаряно докато запишат най-добрия дубъл.
А за грешки на реални състезания-на мен ли ги разправяш... Хем с доста по-ниска скорост.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар