Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каварна?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каварна?

Пичове, утре отпрашвам към Каварна. По пътя ще забърша и Трент, ако не е размисли до тогава.
    Нямаме някакви конкретни планове, освен да изкуфеем на макс по концертите и да си понапечем белите задници на плажа
    Не варвам в градчето да е тъпкано с черни заралийски Витари, някой ако се сети да се обажда.
    Телефона ми е нула осем осем девет 722313.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

От: Каварна?

Свърши..... жалко, разбира се

Накратко, личните ми впечатления от тазгодишния купон.

Първо и много важно, поне за мен - миналогодишните издънки със звука ги нямаше.
    от там нататък, карам по програма. Уточнявам, че не съм кой знае какъв фен на половината групи и преценката ми е сравнително безпристрастна. Където не е, ще си кажа.
    Ден първи. Дримшейд. на феста ги чух за първи път. Хмммм ... стараха се, вокала направи каквото можа за купона, има бъдеще младежа, но като че ли имат още да учат. като цяло ми се видяха най-зле от откиващите банди. То вярно, че и откриването беше безумно рано, в 6 следобед, а жегата си е добра по това време, но това не е оправдание.

След тях излезнаха Кататония и не ми харесаха особено. Никога преди не съм ги чувал на живо, не знам как са били преди, но вокала им издиша здраво, а и нещо като цяло не можаха да ми закачат душата. Имаха си феновете, хората им се радваха, няма лошо.

Соната Арктика. Абе и на тях не съм им кой знае какъв фен, обаче ме разбиха! Който си го може ... Определено класа нагоре. И май останаха единственото оправдание да се замъкнем още за първия ден. Казвам го, защото имам работа за целия китайски народ и просто заебах всичко за 3 дена - хем малко почивка, хем и да си купонясаме.

Парадайс Лост и голямото ми разочарование за първият ден. Сериозните фенове на Парадайз може и да не се съгласят с мен, но тук пиша моето мнение. Така и не си намериха вокалист, който да звучи добре не само в студио. Жалко, наистина. Ядосах се и си тръгнах. Може би, ако бяха някоя ултранеизвестна групичка, щях да остана, но на Парадайз Лост ми е трудно да простя такава издънка. Ще продължа да си слушам от време на време студийните има албуми, но с концертните им изпълнения бях до тук. И преди не ги биваше на живо и сега пак.

Ден втори. Позакъсняхме за откриващата група, Сайлозис и съжалявам. Хванахме последните 2 парчета - единственото, което мога да кажа, че че ми харесаха. Не съм ги слушал преди, те са една от групите, за които чух изобщо че ги има по време на феста, но момчетата се справиха повече от добре. В паузата межди предпоследното и последното им парче, попитах човека, който беше най-близо до мен кои са, защото бях забравил и човека ми отговори следното: "Абе не ги знам, но забиват зверски, нали?"

Тиамат. Е, тук вече ми е малко трудно да съм съвсем безпристрастен. Не, че съм ултрафен а групата, но са ми нещо слабост, въпреки, че по начало трудно издържам дълго подобен стил. Мнооооооооооооооооооооооооого добри! Напълниха ми душицата, попях си, изкуфях си и единственото, за което съжалявам е, че сета им беше толкова кратък. Е, добре де, беше си колкото трябва, просто на мен ми се видя кратък, спокойно можех да им се порадвам поне още толкова Пак да дойдат, пак ще отида да ги видя! По едно време (на биса) забиха с Фернандо (Мунспел) за компания - оргазмено!

Мунспел. Две думи за Фернандо: няма такъв изрод! Въпреки, че Мунспел имат общо 5-6 парчета на кръст от всичките си албуми, които наистина ме кефят, тоя като ревне и направо кърти всички миФки околовръст. Прощавам им, че пропуснаха любимото ми Everything Invaded За разлика от мен (беше ми готино, но далеч от оргазмено ), жена ми се размаза окончателно.

Опет. Хм. Тук ще си затрая. Просто пичовете правят музика, която ми е ужасно далеч от вкусовете. Нищо лошо, разбира се. Просто от хората с мен, нямаше никой, който да им се радва и се изнесохме.

Ден трети.
    Този път дойдохме съвсем навреме. Откриха Суисайдъл ейнджълс. И, честно казано, започнаха зле. След второто парче обаче влязоха в час и нататък си беше съвсем поносима трашарийка. предполагам, че из Нет-а вече са се появили клипчета и на погото.

Лейк ъф тиърс. Лично за мен - пълна скръб. Дето не можаха да ме задържат на стадиона, ами и откровено ме издразниха.

Арч Енеми. Такаааа.... с безпристрастността бяхме до тук. Достатъчно е да кажа, че лично аз заради тях тръгнах към Каварна. Размазах се, разбих се, издивях и така нататък И ако имаше нещо, което много не ми хареса, то е че си тръгнаха много, много бързо! Някакви си час и половина и свърши - безобразие Имах сили да поскачам и повикам още! Не е честно! Искам още!
    Обещаха да дойдат пак - надявам се да го спазят, а аз обещавам да ида да ги видя.

Встрани от концертите:

Шибнаха ми глоба за неизправно МПС. Точно от тия, които мразя най-много - изгоряла лампа на фара. Хем избеснях, щото фара си светеше отлично до преди час, а на осветена улица ми е малко трудно да позная светят ли двата или само единия, хем съм наясно, че няма никакъв начин да докажа на полицая, че е станало току-що. Майната му.
    По-лошото е, че ми се спраска мембраната на сервото на спирачките и съм прибирал Витарата от Каварна до Стара Загора баааааавно и внимателно. За да избегна трафика, тръгнахме веднага след концерта и 7 часа влачене ми дойдоха сякаш малко в повече. То затова и до преди малко спах.
    Освен това започна да се чува някакъв много неприятен звук. Все едно някой от биелните лагери го няма, това като съм вътре в колата. Обаче като вдигна капака, от мотора не се чува нищо. Смахната работа, като си допия кафето, ще хода да го чопля.
    За капак пукнах и две гуми (сефте, откак са сложени). Прибрах се на припомпване, не изпускат особено много, дори не си направих труда да сложа резервната, но спокойно можех да мина и без тая "екстра"

Останалото си е ... като на Каварна Рок. Очаквани и неочаквани срещи, стари дружки и нови запознанства, свястна музика и морски бриз

P.S. А, да, освен всичко друго, на прибиране, към 3 сутринта през Котленския проход, един младеж ме "замери" с резервната гума на буса си. Не нарочно, разбира се, ама на мен не ми стана по-добре. Нали се сещате, че спирачките ми, покрай пукнатата мембрана са по-скоро "намалячки"
    Добре, че бях и без това на съвсем ниска скорост, тъкмо излизахме от населено място. И че гумата падна легнала, а не изправена...
    Последно редактирано от tef4o; 18-07-11, 19:17.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

От: Каварна?

Ееех, приятелю, ако бях сам щях да те навестя в Каварна, но бяхме цялото семейство, та отидихме в Кара дере. Няма как, жената е шията, накъдето се завърти...

Иначе си личи, че сте изкарали добре, блазе ви.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X