Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закона за мобилните оператори...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Закона за мобилните оператори...

Накой има ли представа къде мога да го прочета...
    става въпрос за автоматичното подновяване на договорите,нали го отмениха....а в Мтел ми отказват да ми прекратят договора защото съм бил изтървал срока да дам предизвестие и сега на 04.07 щял да ми се поднови автоматично за една година пак....този закон бил само за новите абонати вярно ли е това, или ме праят на луд?
    Има ли отърване от тия гадове изобщо
    Да не зависиш от "Органи" в България....

От: Закона за мобилните оператори...

Питай в конкуренцията. Те ще те осветлят.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Питай в конкуренцията. Те ще те осветлят.
      Цъ, не знаели...

Коментар

На 23.06.2011 са приети на първо четене промените в Закона за електронните съобщения, които ще спрат автоматичното подновяване на договори с оператори. Засега трите мобилни оператора са махнали от общите си условия тази клауза и тя уж не присъства в новите договори.
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
          На 23.06.2011 са приети на първо четене промените в Закона за електронните съобщения, които ще спрат автоматичното подновяване на договори с оператори. Засега трите мобилни оператора са махнали от общите си условия тази клауза и тя уж не присъства в новите договори.
          Аха, мерси.
          само в новите.... явно не ме размотават...

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
            Аха, мерси.
            само в новите.... явно не ме размотават...
            След окончателното приемане на промените вече ще може да се откажеш за 1 месец. Честно казано не знам колко време минава от приемане на първо четене до обнародване в Държавен вестник.
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

защото съм бил изтървал срока да дам предизвестие и сега на 04.07 щял да ми се поднови автоматично
              А колко е срока в който трябва да се предяви предизвестие?
              Защото искам да променя един договор ,но все не успявам и никой не ми казва кога точно трябва да се направи това.
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-07-11, 20:03.
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

[QUOTE=jaxan;1573005]
                защото съм бил изтървал срока да дам предизвестие и сега на 04.07 щял да ми се поднови автоматично
                А колко е срока в който трябва да се предяви предизвестие?
                Защото искам да променя един договор ,но все не успявам и никой не ми казва кога точно трябва да се направи това.
                Ами, прочети договора, който си подписал. Там пише.

Коментар

Стига да има кой да ми каже къде е ?Правен е преди 4-5 години.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                    Стига да има кой да ми каже къде е ?Правен е преди 4-5 години.
                    Много си търпелив!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      Много си търпелив!
                      Аз лично използвам два други.Този съм го направил на майка ми,но искам да използвам далаверката с апарат на прИмоция

Коментар

Всяка прИмоция е набутвация! Особено пък, ако не прочетеш няколко пъти онова отдолу с мъъъъъъничките буквички.
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Всяка прИмоция е набутвация! Особено пък, ако не прочетеш няколко пъти онова отдолу с мъъъъъъничките буквички.
                          Прав излезе, днес взех едно телефонче на въпросният договор. Всичко изглеждаше добре докато в къщи не се зачетох по- подробно в договора, и там пише че, ако 10 дни до края на договора не заявиш в писмен вид че искаш апарата трябва да го върнеш!!! до три работни дни иначе следвало.....абе преeб@н си отвсякъде.

Коментар

Това не важи за всички оператори.Аз се махнах с пренос от тия още като ги заставиха да има пренос на номера и там кадето съм, не ми подновяват автоматично /не могат докато не отида с личната си карта и не поискам изрично в офис/ договора още от след изтичането му първата година.Предният път изкарах около половин година без да подновявам, без да се промени каквото и да е в опцийте който ползвам.Сега пак минаха няколко месеца и още не съм преподписал договора.В М-незнам си кой, е най лошо в това отношение мисля.
                            Последно редактирано от disko04; 18-07-11, 12:46.
                            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X