Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спешно помощ за FARNELL

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спешно помощ за FARNELL

Имам една молба - трябва ми нещо от Фарнел (5 броя AD7781), но нещо не можем да се разберем за плащането. В смисъл, оказа се, че картата ми е изтекла, а сметка при тях нямам. Сумата е около 25 евро, естествено си плащам, просто ми е адски важно поръчката да мине днес или итре, с идеята да дойде поне в понеделник. Чиповете са в наличност, доставката се води на следващия работен ден.
    Не бих ви занимавал с подобна глупост, но наистина ми е спешно, а не успях да намеря никой друг, който да има тия ацп-та в наличност...

За връзка с мен - на лично, тук или на нула-осем-осем-девет 722 313.

П.П. Парите мога да ги преведа по банка, запис, мъниграм или на ръка - все ми е едно, само да се свърши работа Не ми е проблем да се разходя до София или Пловдив, Варна ще ми дойде малко далечко, но ако няма друг начин, става.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

От: Спешно помощ за FARNELL

Здравей, когато се прибереш звънни на 0889 919 441-Жулиета или на 0888 539 759-Даниел. Казаха ми, че ще стане с нашата карта. После може да ми преведеш парите с пощ.запис или по банка, както ти решиш, на мен ми е все тая!
    Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
    Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Прибрах се, изчаквам връзка с един друг колега от форума, който работи директно с тях. Ако нещо не стане - ще ви притеснявам. Благодаря за отзивчивостта!

Коментар

Въпросът е решен с любезното съдействие на колегата Иван Горчев.
        Благодарности на Жулиета за моменталната реакция!

как да не се кефиш на такъв форум...

Коментар

Радвам се, че успя!
          Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
          Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X