Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нарушава ли аватара ми психологическото ви равновесие ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нарушава ли аватара ми психологическото ви равновесие ?

Дай нещо без брада... Ако може и с костюмара... Да видим дали ще заприличаш малко на човек...
    Публикувайте отговор

Коментар

Абе, май депресията на колегата, дето се е депресирал от аватара ти, си му е от по-рано. И що се дзверят некои по аватарите, а не четат написаното не мога да рАзбера. Хайде по моя да се загледат иди-дойди, има и естетика и оУдушевеност. Ама да се пулиш срещу кривогледо човече, опитвайки се да намериш логическа зависимост във въртенето на комбалите му, не ми е понятно. Най-много докато я намериш да се изблещиш и ти. Според мен новия аватар по се връзва с ник-а ти, отколкото стария. Навремето в една друга тема и аз тествах форумното мнение дали да си сменя първоначалния аватар с нашия велик Вожд:
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:arx1308808581x.jpg
Прегледи:1
Размер:32.0 КБ
ID:5286972
      със сегашния. И го смених. Не че съжелявам, ама според мен пробвай с двата аватара на ротационен принцип. Докато всички свикнат или поне докато всички бъдат достатъчно подтиснати , че да спре да им прави впечатление.
      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
      LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
        Тая убавина предполагам от седнало положение се получава ?
        Мръсник !!!

И не само . Разнобоя по вертикала си е екстра от където и да го погледнеш . Едното покрива територии на юг от колана (или поличката , ама то сега е все едно ) а другото се цели в по-горни позиции . Абе не знам колко "D" e , ама си е бетер 3 измерно .. , пък и пестиш време за други "обекти" . Един поглед и си го фотографирал . Можеш спокоино да се ориентираш към друг наблизопреминаващ , че те сега са много..
        Последно редактирано от Stank; 23-06-11, 09:44.
        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
        WJ 4.7

Коментар

Дроба, ти да не започна с експериментите на Виве-то?
          Написаното ме кефи и хич не ми дреме какъв ти е аватара.
          За стресираните препоръчвам ракийка със салатка след 7 вечерта (предвид жегата).
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Определено с аватара кефиш, поне лично мен
            Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
              Дай нещо без брада...
              Бе да дам ама да не вземат да ме наБанят без да щат
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Че това с брадата не си ли ти?
                Винаги съм си мислел, че си от хората които смеят да си поставят "кратуната" над писанията си.

Коментар

И аз съм останал с впечатлението, че е ТОЙ . Поне като му гледах снимките от темата: гранд канария си мисля: той е
                  Ма не виждам к'во му е, много си е шик

п.п. Аз повече се шашкам когато някой често си сменя аватара, че свиквам някак с една визия за определен ник и после рядко заглеждам в никовете.
                  Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                  И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                  вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                    Че това с брадата не си ли ти?
                    Това ми е горното аз.
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Искрено се посмях на темата.

По нея /темата/ ничии аватар не ми пречи. Имам здрав сън и без ракия.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X