Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нарушава ли аватара ми психологическото ви равновесие ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нарушава ли аватара ми психологическото ви равновесие ?

И ти като Ясен. Още един глас за стария аватар! : -)

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Нарушава го до колкото бях здраво свикнал с предишния, който ми навяваше благи мисли за топчия-южняк от гражданската война, дълбоко замислен какъв нов шрапнел да изпробва следобеда за по-богата кървава жътва, както и от коя страна е прието да се дъвче тютюна във висшето общество - лявата или дясната.

Убиец човека, но добър по душа.
    А тоя новия - просто убиец. Пфу.

Върни стария и ще ти се отплатя с филмче.
    Ако го намеря.
    Хе-хе! : -)))))

Коментар

Аз може да не съм добре с възприятията, не знам, ама колкото пъти го погледна тоя аватар и яко ме избива на смях. Защо се получава тъй след като уж бил лице на убиец-канибал, нямам понятие. А иначе ако мнението ми има някакво значение- предния си беше по-добър.

Коментар

Такава физиономия съм виждал по състезания, когато накое препятствие изненада състезателя изглежда нещо такова.
        Ти му казваш че е дълбоко,(2м примерно) ама той "Не ще пробвам" и като потъне физиономията му на излизане е такава.
        Не знам стария аватар какъв е бил, но този ми харесва повече от някои на които само собственика знае за каво става въпрос.
        Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Глас за стария или нещо ново. Не това ново.

Коментар

Някой добър чичко да забърше темата порфавор.
            За малко да забравя. Филмчето си искам.
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Не мога да гласувам,не успях да видя новия аватар.
              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Честно казано доста се изненадах, че зад този "впечатляващ" аватар стои твоя ник.
                На фона на него някак си писаното от теб звучи по друг начин, не е както да сме свикнали да те разбираме.

ПС. Аз докато напиша и си го върна стария. Е сега вече си си droba
                О899 2б2 1З2

Коментар

Сега вече е по-добре.През деня го мернах и леко се опулих.
                  В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Обещаното - обещано

Ето един линк тук, и друг тук. Дано се задържат, ако не - ще го търсим другаде.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Сега като видях темата се сетих че нещо ми мигаше. На Гоблин или на Тигъра аватарите са по страшни от тоя Ханибалчо.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Благодаря ти друже.
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          Сега като видях темата се сетих че нещо ми мигаше. На Гоблин или на Тигъра аватарите са по страшни от тоя Ханибалчо.
                          Уф че си

Страх от аватара ми могат да изпитват само фризьорите и производителите на гребени...

Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                            Обещаното - обещано

Ето един линк тук, и друг тук. Дано се задържат, ако не - ще го търсим другаде.
                            Някой да преведе.......
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Чувството ти за хумор винаги предизвиква у мен благоприятна нагласа, в широкия диапазон, от умерен до патологичен оптимизъм с изблици на безпричинна радост. Щом психосоматичното ти състояние се изразява най-добре с тази картинка – нека бъде тя! Приемам я, с плахата надежда да не ми докара зрителна епилепсия.

Един съвет. За аудиторията тук не знам, но за да не береш ядове със СЕМ сложи в подписа си предупреждението:

„Внимание! Този аватар излъчва внушение, което може да доведе наблюдаващия го до световъртеж, тръпки, температура, пълзене на «мравки» по тялото, учестено сърцебиене, слухови и зрителни халюцинации. Понякога се наблюдават и еднообразни автоматични движения, тъпчене на едно място, почесване, прехвърляне на различни вещи, примляскване с устни и въртене около себе си.

ПП. Вече си го сменил?! Много динамична картина. Бърза промяна на себеусещането и изразните средства, под силен стрес и влияние отвън. Хм! Мислил ли си за консултация?
                              Последно редактирано от Александър Белов; 22-06-11, 21:32. Причина: послепис
                              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Всяка смяна на аватар от колега от активно пишещите тук, ми "бърка в мозъка". Повечето ви познавам по аватарите, не по никовете (някои от които дори не си правя труда да разчета правилно). Дроба го "видях" днес, отиваше му, щях да му свикна...
                                Ама, сега си е по-добре!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X