Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нарушава ли аватара ми психологическото ви равновесие ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нарушава ли аватара ми психологическото ви равновесие ?

Току що получих любопитно лично съобщение. Избягвам да съм груб докато някой не ме предизвика но все пак това е въпрос на лична преценка и не винаги ми се отдава да съм мил, внимателен, красив, любезен и полезен. Аватара ми вероятно е плод на ужасно чувство за хумор но в никакъв случай няма за цел да вреди емоционално или физически на крехките ми и любими съфорумци.
    Събщението : "Приятел, много отвратителен аватар си си избрал , направо ми бърка в съзнанието /може би си припомням "Мълчанието на агнетата/.
    Ще ме прощаваш , ама има ли чалъм да сложиш нещо по джипаджийско , че това ме кара да се чувствам като в "Полет над кукувиче гнездо".
    Извинявам се за неудобството и предварително благодаря за разбирането.
    Бъди здрав!
    "
    Някой друг да се чувства подтиснат ? Мнението на отявлените ми врагове ще се брои за половин глас
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

От: Нарушава ли аватара ми психологическото ви равновесие ?

Наистина е леко гнусничко.

Коментар

Радва, яко кретенистичен е!

Коментар

До тук глас и половина
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Абе, че е откачено, откачено е! Но чак пък да ме подтиска!!! По скоро като го загледаш те досмешава!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Нарушава го до колкото бях здраво свикнал с предишния, който ми навяваше благи мисли за топчия-южняк от гражданската война, дълбоко замислен какъв нов шрапнел да изпробва следобеда за по-богата кървава жътва, както и от коя страна е прието да се дъвче тютюна във висшето общество - лявата или дясната.

Убиец човека, но добър по душа.
            А тоя новия - просто убиец. Пфу.

Върни стария и ще ти се отплатя с филмче.
            Ако го намеря.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Стария беше доста по-готин.
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ех !

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                  Стария беше доста по-готин.
                  Абсолютно!
                  Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Номера с очичките изглежда някакси международно.
                    Само настрани ли може да ги мърда?
                    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                    Dacia Duster 4WD

Коментар

Настана драма с този аватар Ако един аватар успее да ми наруши психологическото равновесие, то час по скоро трябва ми вържат ръкавите на гърба
                      ....и Ханибал не е кривоглед
                      Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
                      Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Един глас и от мен за стария аватар
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                          Току що получих любопитно лично съобщение. Избягвам да съм груб докато някой не ме предизвика но все пак това е въпрос на лична преценка и не винаги ми се отдава да съм мил, внимателен, красив, любезен и полезен. Аватара ми вероятно е плод на ужасно чувство за хумор но в никакъв случай няма за цел да вреди емоционално или физически на крехките ми и любими съфорумци.
                          Събщението : "Приятел, много отвратителен аватар си си избрал , направо ми бърка в съзнанието /може би си припомням "Мълчанието на агнетата/.
                          Ще ме прощаваш , ама има ли чалъм да сложиш нещо по джипаджийско , че това ме кара да се чувствам като в "Полет над кукувиче гнездо".
                          Извинявам се за неудобството и предварително благодаря за разбирането.
                          Бъди здрав! "
                          Някой друг да се чувства подтиснат ? Мнението на отявлените ми врагове ще се брои за половин глас
                          Много е добре. Предпочитам този аватар пред няколко къде по-подтискащи , да не кажа - гнусни.

Коментар

На мен не ми нарушава никакви равновесия, то си е твой избор.
                            Предишния малко ми мясаше на Фидел Кастро, ама и той си беше О.К.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз от днес ползвам само мобилната версия...
                              П.П. Изобщо не ми пречи!
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X