Току що получих любопитно лично съобщение. Избягвам да съм груб докато някой не ме предизвика но все пак това е въпрос на лична преценка и не винаги ми се отдава да съм мил, внимателен, красив, любезен и полезен. Аватара ми вероятно е плод на ужасно чувство за хумор но в никакъв случай няма за цел да вреди емоционално или физически на крехките ми и любими съфорумци.
Събщението : "Приятел, много отвратителен аватар си си избрал , направо ми бърка в съзнанието /може би си припомням "Мълчанието на агнетата/.
Ще ме прощаваш , ама има ли чалъм да сложиш нещо по джипаджийско , че това ме кара да се чувствам като в "Полет над кукувиче гнездо".
Извинявам се за неудобството и предварително благодаря за разбирането.
Бъди здрав! "
Някой друг да се чувства подтиснат ? Мнението на отявлените ми врагове ще се брои за половин глас
Събщението : "Приятел, много отвратителен аватар си си избрал , направо ми бърка в съзнанието /може би си припомням "Мълчанието на агнетата/.
Ще ме прощаваш , ама има ли чалъм да сложиш нещо по джипаджийско , че това ме кара да се чувствам като в "Полет над кукувиче гнездо".
Извинявам се за неудобството и предварително благодаря за разбирането.
Бъди здрав! "
Някой друг да се чувства подтиснат ? Мнението на отявлените ми врагове ще се брои за половин глас

Коментар