Аз от 3 дни сьм си в нас,че отложиха едно плаване от тук до Панама,а брата е някьде около Ибиза,последно го оставих в Барселона преди 3 седмици.Тая година ни разковаха с дьлги плавания,няма време за нищо.Наснимал сьм около 2000 снимки,но ще ги пускам зимата като се запече положението.
Всъщност вие не сте ли Океански.
П.П. Чак до зимата ли да чакаме за някоя снимчица..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Аз от 3 дни сьм си в нас,че отложиха едно плаване от тук до Панама,а брата е някьде около Ибиза,последно го оставих в Барселона преди 3 седмици.Тая година ни разковаха с дьлги плавания,няма време за нищо.Наснимал сьм около 2000 снимки,но ще ги пускам зимата като се запече положението.
Вие бре, вие, кой друг
Успокоих се вече
Живи и здрави да сте, за снимки и коментари ще почакаме
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Компа ми е мноооого зле и снимки в него почти не дьржа,ще ги качвам по малко в галерията и ще почна да пускам когато имам време,ще се чака обаче,няма как,трябва да се бачка.
Шотките или там каквото беше се дьржат мьжката,стойката за втория алтернатор не стана и големия алтернатор се оказа прекалено голям та срязахме малко обтегача и сложихме допьлнителен втори алтернатор.Всичко друго / каскадно зареждане / се оказа много добра идея,работи си на 100%.Цялата макина заспа,проблеми нямаше никакви за около 5000 мили или нашенски 8500 километра да речем.Това сьс скорост 10 километра в час,да не си помисли някой,че не са 2 месеца в океана.
За писането нямам какво да напиша,трябва време,а аз такова нямам - все още тьрся Ланд Круисер,копам на плантацията и тормозя тукашните брокери,че нещо ме били забравили.
Коментар