Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оранжев "златен" талон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Оранжев "златен" талон

Честито на колегата. Живот и здраве след 3 години и аз ще се сдобия с такъв, евентуално.
    Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Аз платих 1лв. +30ст за превода.

Коментар

И аз нещо такова, вече не си спомням колко беше. Но е там някъде-няма и два лева.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

От 4г. съм с такъв талон,имам Алфа 166 само жена ми я кара............а аз Нива, не ме спират няма високи скорости.Чуда се за какво нарушение могат да ми го земат.
          Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Като на мен бе-без колан...
            Или за още 1000 неща. Нали знаеш-ай не са поискали-ай не са те глобили...
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
              От 4г. съм с такъв талон,имам Алфа 166 само жена ми я кара............а аз Нива, не ме спират няма високи скорости.Чуда се за какво нарушение могат да ми го земат.
              Виж си подписа.

Коментар

Честито, не идвай към центъра с кола, че аз за 30 години без актове, за последната съм с два - все за паркиране в центъра-не че не паркирам така от 15 години. Ама точки не са ми взели, имам ли право на такъв или на розово-жълт поне.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                  Виж си подписа.
                  Прав си.

Коментар

Вече повече от 6 години Нямам нарушение, ама само като си представя да ходя до КАТ и всякакви желания за Цветни талончета ми се изпаряват от главата
                    Но е похвално за всеки заслужаващ такъв талон, не заради талона, а заради поведението на пътя
                    Поздравления!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                      Вече повече от 6 години Нямам нарушение, ама само като си представя да ходя до КАТ и всякакви желания за Цветни талончета ми се изпаряват от главата
                      Но е похвално за всеки заслужаващ такъв талон, не заради талона, а заради поведението на пътя
                      Поздравления!
                      Точно. Нямам нарушение от 2003-та (фиш за превишена скорост) , но само като си представя какво висене ме чака в КАТ и забравям за тоя талон.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Точно. Нямам нарушение от 2003-та (фиш за превишена скорост) , но само като си представя какво висене ме чака в КАТ и забравям за тоя талон.
                        Няма чакане. Поне в София има отделно гише -31. аз свърших за 5мин.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                          Няма чакане. Поне в София има отделно гише -31. аз свърших за 5мин.
                          Колегата е прав става много бързо.

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
                            Ползата е , че проверяващият полицай си има едно на ум, за изряден през последните 5 години водач.
                            Това е така, имат си "едно на ум", но дали е за добро "кой ще ти каже...", доста вероятно е да има и "обратен ефект" (мога да дам пример)

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
                            Също така при провинение, /с изключение за употреба на алкохол/, ти го отнемат и го заменят с обикновен , без да ти взимат точки.
                            Това не е вярно. Нарушенията се санкционират по същият начин както с обикновеният талон

Единствената смислена цел на този талон е, да му се радват собствениците.
                            Бих казал така: карайте си по "Правила за движение по пътищата" и не ви трябват никакви цветни талони.

Коментар

Значи, на жена ми трябва да й дадат платинен, или нещо подобно. Девет години без нарушение. Е, половин час шофиране на полигон и чат-пат трета (мойта) ръка на волана, ама кой ти гледа?
                              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Е, то по тая логика, на майка ми трябва да и издадата ... де да знам какъв... За последно е карала 1981ва или 82ра. Как си подновява книжката - акъла ми не стига. Последно се отказа и вече е без книжка де, но ги беше събрала тридесет и кусур години без забележки от КАТ

Иначе винаги има начин да изгърмите. На мен последния ми акт е за управление на автомобил без ГТП. Не мой, разбира се, обаче аз бях зад волана, аз го отнесох.

Хайде, спирам, че цялата галимация за стаж ("абе, келеш, ти знаеш ли, че съм шофьор от 30 години, а?"), брой нарушения и така нататък, нещо ме дразни и то доста, а пък Пенчо не заслужава да му развалям темата с мърморене.
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X