Инцидентът е станал снощи на пътя София – Варна, близо до завод ,,Енерсис" в гр. Търговище. Джип ,,Тойота Раф 4" с варненска регистрация е излязъл от остър завой и се е обърнал в нива. Водачката на джипа не е пострадала, имало само материални щети по автомобила. Дежурният екип на група “Спасителна дейност” в ОУ “ПБЗН”-Търговище в състав от трима спасители с автомобили ,,ГАЗ -66" и ,,Роувър" е отишъл на мястото на инцидента. С моторни резачки служителите са разчистили пречещите им дървета и храсти, за да могат да изтеглят джипа. Наложило се е ...
Когато жена обърне джип, това е новина! А когато мъж обърне джип, това е офроуд !
Обикновено мъжът плаща и в двата случая та поне има право да излъже, че го е направил нарочно
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Ъъъ, може ли да отидем с джипката в гората(да повозя сервитьорката в бистрото), да обърна витарата, а след това тя да ме такова?..
Това за катастрофа ли ще се брои или за офроуд
Ъъъ, може ли да отидем с джипката в гората(да повозя сервитьорката в бистрото), да обърна витарата, а след това тя да ме такова?..
Това за катастрофа ли ще се брои или за офроуд
Ти съвсем подлудя. Ква е тая, чак толкова, че да си обръщам джипката? Да не би това да и е на тъй. Като ги отвори, она да се затваря?
Е, нЕма такава... Колкото и да търся-все на инак...
А под обръщане разбирам да направя маневра за да е в обратната посока... Иначе щетите за оправяне са много по-скъпи отколкото да си платиш...
Баси и циника съм...
Коментар