Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КЪРТИМ МИВКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КЪРТИМ МИВКИ

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
    Точно разкъсване на кръвоносните съдове. Човеко разправаше че било много болезнено; а жена му се бъзикала с докторите ако може да не го боли а да си остане голям и надут.
    Хаха, нищо чудно, нищо чудно, като знам женската лакомия...

Коментар

Дробе, благодаря за материала. Не съм се смял така от не знам кога, а мен не е лесно да ме разсмееш.
      Явно писането ти се отдава - помисли за това, сериозно. Щом такъв като мен успя да го разсмееш, със сигурност ще имаш успех.
      Още веднъж благодаря и ще си го копна за колекцията, ако не си против, разбира се.
      Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
      имат право да гласуват на избори.

Коментар

Не се смейте на чуждото нещастиеАз го преживях на собствен гъз.Седя си аз една вечер и допивам бутилка бяло вино блаженно изтегнат с крака на табуретката.Размишлявайки за боядисването в къщи, което щях да започвам на другия ден.Точно се усещам ,че само седим си спомних,че в единия от шкафовете в банята трябва да има 2-3кутии боя останала от предишни ремонти.Скачам и отивам да проверя.Банята мокра ,аз бос и по боксерки се мъча да отворя най-горния шкаф.Следва подхлъзване и аз върху мивката отгоре.Изправям се от всякъде шурти кръв.Бърза проверка на атрибутите-няма пострадали.Викам на жената бързо да донесе бинтове защото от външната стана на бедрото имаше голямо и дълбоко срязване.Като ме видя как съм се подредил само, където не припадна и почнах да се чудя мен си ли да спасявам или нея.След бърза превръзка на голямата рана и газ към болницата.Лекарят като ме видя попита да не ме е подредила така жена ми.Сестрата се хили и му казва :"ако я видиш че е наполовината на него изобщо нямаше да го питаш".Аз му кавам" докторе да давам гъза на масата и да почваме щото ми изтече кръвчицата".Голямата рана на крака я ши с упойка-8 шева+дренаж.Другите дупки, 5-6 ги заши без упойка защото нямало смисъл да слага за един два конеца на прорез.Месец и половина се възстановявах и имах късмет,че големият разрез беше отстрани на бедрото по дължина между двата мускула.Извода за мен-не мислете за работа докато си пиете виното.И всичко това без секс.
        Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
        Grand 3.1TD
        0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
          ...не мислете за работа докато си пиете виното.И всичко това без секс.
          Май си те спомням тогава..
          Диагнозата - неправилно пиене...

И по двата параграфа!

Ха наздраве сега.

Коментар

Наздраве!Обаче кат се сетя само пия без да мисля щото......!
            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
            Grand 3.1TD
            0898 620 306 Стоян

Коментар

Aaaa, ама тези истории, направо найстина Къртят Мивки Особенно коментарите на статията от 1вия пост..
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Нищо и няма, 1 дупка в повече...
                Една позната, по него време 17-18 годишна, изпъната мома, метър и осемдесет и нещо, метър и половина крак, 6 кила моминска гръд, се лепва с един младеж, към 2та метра, стотина кила, спортистче. Ха на кревата, ха на пода, ха на мивката ... и в болницата. 17 срязвания!
                На сутринта се прибира (а останалата част от компанията - в тях, купонясвахме нещо). Всички потресени от гледката, все пак сред лято, момата само по едни кратки гащи и потниче, та всичките бинтове се виждат. К'во стана, душата?? Ааааа... ами аз исках да си измия очите и ... мивката падна и ...
                Опа, е като си миеше очите, що всичките шевове са ти на задника?? Ааа... амиии... та си призна. Естествено, веднага тръгна бъзик, че ще е най-вървежната мома - с толкова допълнителни дупки...

Между другото, секса си е опасно нещо, ако се употребява неправилно Преобърнат фотьойл (абе, как се пише това??), счупено легло, падащи от високо предмети - темата е дълга, но някой друг път
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

А миенето на очите било опасна работа - баси 17 срязвания. Тефчо моята история бледнее пред твоята.
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X