Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Тихо, да не събудим българите..."
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: "Тихо, да не събудим българите..."
Те щот' цъфнали, вързали и подредили всичко в тях, взели да гледат комшито правилно ли си оножда булката, бие ли я, цАлива ли я, ...
А бе я,...................../много цензура/, византиец не желая да ми става нивелир на писания.
-
Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнениеЦитат от посочената страница: "Всичко написано на та- зи страница е художествена измислица и не отговаря на действителността."
Коментар
-
Според мен темата си беше на правилното място -> "Политика, икономика и обществени взаимоотношения". Няма значение, че е художествена измислица - според мен е хубаво повече хора да се замислят върху написаното."Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнениеБългарина спи а и да се пробуди не осъзнава какъв примат е.Може би за това се управлява толкова лесно.
Аз спя, а и да се пробудя няма да осъзная какъв примат съм. Може би затова ме управляват толова лесно.
Ако нямате някакви конфликти с чутото, го съставете и за близките си в семейството, после приятелите и към края за "Българина".
Ако пък сте от друга националност, ще ви помоля да не пишете за нас, поне докато не станете български гражданин.______2
Е = MZ
Коментар
-
Прочетох го и мога да кажа същото за гърците . Преди години познавах доста от тях и не веднъж съм преобладавал на техни купони . Напиват се като зверове (което е нормално предвид факта че са студенти ), правят простотии и свалят български жени (което също е разбираемо защото техните не стават за нищо) , но НЕ се бият (пак е разбираемо) . Интересното което ми направи впечатление е че докато си викат наздраве си кроят "шапка" един на друг . Има разбира се и много свестни момчета , но имаше и такива които се водеха студенти само и само за да живеят и купонясват в България , не учеха и криеха от родителите си , че са прекъснали за да им пращат мангизи ..
Общо взето - нищо ново ....По 2 литра са само млякото и сока !
WJ 4.7
Коментар
-
Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнениеСпоред мен темата си беше на правилното място -> "Политика, икономика и обществени взаимоотношения". Няма значение, че е художествена измислица - според мен е хубаво повече хора да се замислят върху написаното.
Върху какво предлагаш да се замислим? Върху представените от името някакъв грък, разсъждения на някой си българин, относно собствената му държава. Та като ще дава гласност на разсъжденията си през (уж) погледа на чужденец - да беше избрал някой по-достоен "говорител". Обидно, недостойно, а и абсолютно нерационално е ментор "да го играе" именно грък. Или да беше направил набързо един разбор на обективните дадености в "страната еталон".
Гърция. Малка балканска държава, без никакъв потенциал от никакво естество (дори в сравнение с нас) - нито като природни дадености, нито като природни залежи, нито демографски, нито като промишленост, нито като селско стопанство, нито като кадри и професионалисти, нито като инфраструктура. Говоря именно за липса на какъвто и да е потенциал, а не за фактическа реализация (каквото категорично и очевадно липсва). Цялата и индустрия се върти около туризма, който, каквито и приходи да носи, си е по същество - допълнение към евентуална реална икономика. Тази държава, бива непрекъснато помпана (преимуществено на субективни основания) вече в продължение на трийсет и пет години и както виждаме - никакво особено развитие (`еле пък устойчиво) не и присъщо.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнениеМишоци, не е ли малко странно да се радваш на подобни теми, при положение, че самият ти не си тук, за да се "бориш"? Ни се заяждам, просто ми е любопитно.
Кое не е верно
- мързела ли
- овчото търпение и тъпоумие на народа ли
- Содом и Гомор в Студентския град ли
- това, че българките са долнопробни мурви ли
- аз от хубаво ли съм избягал
- и за кое да се боря? Да ти разкажа ли вица за Ада и казана с българите? Я това по-добре ........
- ''........ кажи ми, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха само 3 /три/ заптиета?
.............. незнам, ага ............
................ Aз така заповядах! Можех да пратя 300, аз обаче пратих само 3-ма. И знаеш ли защо? Защото по този начин исках да дам възможност на твоите апапи да им скочат отгоре, да ги понабият и да те освободят. Ето виждаш ли, никой не дойде да ти помогне, а се кълняха в теб .............. А сега да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш! Ей тва сте вие българите, нищо не става от вас!''
- трийте, трийте, аз съм се спасил, вие да му мислитеАко ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Мдам! Аз даже си търся безшумна клавиатура и мишка. Да не се чува чаткането докат пиша.
А че в някои отношения автора е прав - прав е. И на мен ми е додявало от волското търпение на хората наоколо. И от ефтиния тарикатлък също. Какво ни пречи вместо да търсиме пролука за минаване покрай закона /дето бил врата у поле/ просто да заявиме дружно , че този закон /правило/ не ни удовлетворява и който го е измислил да отиде с него до тоалетната? Явно 500 + години разнообразни робства и зависимости са претопили вярата в собствените ни сили и мъдрост.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар