Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не разбирам..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не разбирам..

1.А Форумът ми отказва да ползвам раздела на модераторите. Ако вече не съм модератор, моля, да ми съобщите.

2.Защо ,като току влезна в някой раздел, веднага светва "Просрочено време"? Дали зарази бавния ми интернет?

3.Нека някой да разкаже историята на форума. Начало, първи участници, т.н.

От: Не разбирам..

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
    ..
    2.Защо ,като току влезна в някой раздел, веднага светва "Просрочено време"? Дали зарази бавния ми интернет?
    .
    Разреши си cookies на browser-а, разреши му да запише паролата ти, и постави отметката "помни ме" на форума, още като влизаш.

Коментар

А може би няма да е зле да изчистиш cookies и да се логнеш наново.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Така, както изглежда акаунтът ти в момента, не ми приличаш на модератор. Името ти е в син цвят, отдолу пише само Старши участник и +ПЛ. И никакви други титли или привилегии. В момента по нищо не личи да си модератор?
        Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
          1.А Форумът ми отказва да ползвам раздела на модераторите. Ако вече не съм модератор, моля, да ми съобщите.
          Има няма 2 месеца вече.
          Най-вероятно ти е казано или написано, но "Чукча писател, не читател"

Коментар

Добър модератор, няма що..... Да забележиш, че нямаш достъпа до модераторския панел след толкова време........ То верно при тази продуктивност при пускане на нови теми на човек не му остава време за нищо друго.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Стига де, всеки , дай Боже, ще остарее някога. Дано да сме на неговия хал с ума си.
              И аз отначало се дразнех, но после проумях, че човек остарява. Понякога по-бързо и видимо, понякога - неусетно почти.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Уважението винаги го е имало. Но все пак има доста по дискретен начин да попита.
                Последно редактирано от maxxx; 06-06-11, 18:35.

Коментар

Симеон, надали е пропуснал факта, че от толкова време не е модератор, а и съм убеден, че това не се случило без негово знание, че и съгласие. Въпросът, който задава във заглавното мнение на тази тема със сигурност е "риторичен". Друг е въпросът, че звучи много "плоско" и в неадекватен контекст.
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                    Симеон, надали е пропуснал факта, че от толкова време не е модератор, а и съм убеден, че това не се случило без негово знание, че и съгласие. Въпросът, който задава във заглавното мнение на тази тема със сигурност е "риторичен". Друг е въпросът, че звучи много "плоско" и в неадекватен контекст.
                    Уви, не си прав - контекста го остави, същността на въпроса му е в самият въпрос, в прав текст.
                    Кой как си е изпълнявал задължелнията/доброволни, но поети/, мисля да не коментираме.
                    Още повече, за модератор/бивш/, отговорен за правописа и граматиката във Форума, на когото постоянно му се коригираха/и до ден днешен/ граматически и/или правописни грешки в постовете.
                    Един бутон е, "преглед на публикациите", преди да се публикува - не виждам смисъл от оправдания, ако искаш да си изрядно пишещ тук.
                    Последно редактирано от maxxx; 07-06-11, 12:15.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X