Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новини, взривове...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новини, взривове...

В Удмуртия трети ден гърмят снаряди от различни калибри. Жертвите са над70. Нещо подобно, но в по-малки мащаби от миналогодишните взривове край София
    Тъжна новина. Научаваме я от кореспондентското бюро на БНТ в Москва.

Сега внимание в картинката:кадрите са на руската RTVi препредадени от CNN и дошли до нас като свежа новина.

Същото беше и със заложниците в Беслан и и в кинотеатъра Нордвест в Москва.

Защо трябва да храним лентяи в чужбина, като има други светкавични осведомителни агенции??!

Сега остава да научаваме за събития в България от американски и английски, примерно, източници.
    За по-сигурно.

От: Новини, взривове...

При 70 жертви не виждам да са по-малки мащабите. Нито боеприпасите да са по-малко на брой или стари , за обезвреждане , като нашите.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
      ..
      Сега остава да научаваме за събития в България от американски и английски, примерно, източници.
      За по-сигурно.
      Укилийкс ? и да, по-сигурно е от олига(рх)вени медии.
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Аз предпочитам да научавам новините от българските сайтове. Иначе са просто новини. А тук са нещо много повече, не знам как да нарека този нов жанр Ето, например една новина, принципно сериозна и невесела, но поднесена във Вести БГ по начин твърде забавен и стилно украсен /сякаш пишещият е "орган" на 3 ракии /. Та освен всичко останало, тук разбираме, че и мотоциклетът е бил защитен със стара каска Завършекът за празДниците в Югозапада е не по-малко бомбастичен! Но да не пренебрегваме и началото, където "насреща му идва Ауди...", почти като старата песен за мечката дето идва от Анадола или нещо подобно беше

Димитър Шкумбов от Благоевград се движел с мотоциклета си по Е-79 в посока Симитли. Насреща му идва автомобил Ауди-80, управляван от 48-годишният Васил Драчев, също от Благоевград.
        Драчев правел ляв завой в посока Железница, а Шкумбов се блъснал в дясната предна врата на леката кола.
        Прелита над автомобила и пада на пътното платно. Шофьорът на автомобила се опитал да окаже първа помощ на пострадалия с аптечката от колата си.
        С линейка на филиала на ЦСМП в Симитли пострадалият е транспортиран и приет в благоевградската болница.
        След направените му снимки е установено, че черепа на Шкумбов е счупен на четири места, а десният му крак - на две.
        Пострадалият е с мозъчен хематом и в кома.
        След консултация с ортопед и реаниматор, пострадалият е приет в отделението по ортопедия и неврохирургия за спешна операция.
        Пострадалият мотоциклетист е бил с каска-антика, мототорът му също.
        В момента полицаите правят оглед на местопроизшествието, на Драчев и пострадалият са взети кръвни проби за алкохол.
        Според народните вярвания в Югозапада днес е много тежък празник - съвпадат в един ден Задушница и Свети Вартоломей.
        Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

http://bnt.bg/bg/news/view/54183/pojari_v_udmurtija
          Тука казват за само две жертви - от инфаркт.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X