Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ето защо нормалните хора в България мразят футбола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ето защо нормалните хора в България мразят футбола

Мммда поне сопола Стойчо Стоилов си го получи, ама и живота на човечеца дето го опука почерня.
    Изобщо футболист ли е не ми го хвали. Достатъчно дълго време съм живял с тая пастмина, та много добре им познавам душичките.Ако има и 30% свестни хора сред тях пак е добре.

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
      Тоя пед*р*ст Боримиров...
      ...на клипчето горе щеше да яде як пердах! Дип че имаше повечко хора около него.

Български "футбол" не гледам сигурно от поне 15 години, ако не и повече. Не намирам голяма разлика с чалгата, която също не понасям.

Та тъй! В случая определено бих предпочел да ги бяха оставили да се бият. Нямаше да свърши добре за отворкото, определено.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спомням си преди 3 год. на мача Левски - Хасково, който се състоя в гр. Хасково, "уважаваният" г-н Боримиров, направи подебен на тази сцена скандал. Но боя не можа да си го изяде, но помня че караше едно bmw-нце, което потегли без преден прозорец и също така спукана гума, жалко че тогава не можахме да го набараме. Органите на реда се погрижиха за неговата ГОЛЯМА ТЪПА БЕЗОПАСТНОСТ!

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
          Футбола в България трябва да се забрани със закон, стадионите да се разорат и да се засадят с пипер, домати, патладжан и к'вото там ще да е, а на всички мошеници, свързани с футбола да им се отнемат парите и имотите и да се раздадат за благотворителност. Нормално ли е един ЦЪРВУЛ с 50 думи в речника да взема такива пари- че то по селските мачове има повече футбол, отколкото в професионалната лига, защото по селските и училищни игрища се играе заради самата игра- не за пари и уговорки.
          Правилно, не е нормално цървула да получава такива пари, че дори и да се казва Маймуниньо, или Бербатов. И най-големия гений неможе да ме убеди, че тези примати заслужават 50 000 000, или 100 000 000 €вро годишно. Интересно, колко ли трябва да получава един авиатор, или хирург, който ти спасява живота . Или някой в СОБТ, или пожарникар
          А иначе аз от много години не гледам футбол и хич не ме интересува, а па БГ футбола меко казано ме отвращава с помийщината и мръсотията си.
          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Както казваше един приятел: в джоба ми да играят, гащите си свалям!
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Проблема не е само в родният футбол както се написа и по горе! Не знам за в бъдеще какви хора ще ни управляват но като гледам бъдещото поколение тежко ни!!
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                Както казваше един приятел: в джоба ми да играят, гащите си свалям!
                А един мой твърди: в мивката ми да играят, ще пусна водата !
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Всъщност футбола е една много хубава и интелигентна (е не колкото американския, където направо с компютри смятат схемите и тактиките) игра, естествено не българския
                  А защо не се харесва много-много във форума не си го обяснявам, може би защото се свързва с нашенското подобие на същата игра.
                  Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Превърнал се е в бизнес в който се въртят много пари. ...
                  Така е и няма нищо лошо в това, искаш да гледаш истински футбол - плащаш ако не, гледаш децата на ливадата и не плащаш.
                  Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                  ... Нормално ли е един ЦЪРВУЛ с 50 думи в речника да взема такива пари- ......
                  Ами съвсем нормално е, след като знанието на повече от 50 думи не му влиза в работата за която му плащат, можеш ли да наречеш ЦЪРВУЛ някой професор които не може да изпълни една дузпа като хората, аз не.
                  Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                  ..... И най-големия гений неможе да ме убеди, че тези примати заслужават 50 000 000, или 100 000 000 €вро годишно. Интересно, колко ли трябва да получава един авиатор, или хирург, който ти спасява живота ....
                  Без да съм гении, ще ти отговоря така
                  На колко авиатори или хирурзи можеш да кажеш имената сегашни и от миналото, и на колко футболисти. Един високо технологичен специалист (по каквото и да е) на колко хора "донася" приятни емоции и един футболист на колко?
                  Ето малко и за заплатите - преди доста години Зидан като отиде в Реал Мадрид за първите няколко месеца печалбата на куба от фланелки с неговото име бяха по над 8000 euro на ден, вие кажете колко трябва да му е заплатата (все пак това са само за фланелки), а и нали е пазарна икономика.
                  В нормалните държави заплатите на топ специалистите инженери,лекари да не говорим за финансисти заплатите са съизмерими а и често по големи от на спортистите като цяло, да не говорим че футболистите взимат големи заплати 5-6 в добрия случаи 10 години.
                  Последно редактирано от Paladin; 30-05-11, 14:01.

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                    Всъщност футбола е една много хубава и интелигентна (е не колкото американския, където направо с компютри смятат схемите и тактиките) игра, естествено не българския
                    А защо не се харесва много-много във форума не си го обяснявам, може би защото се свързва с нашенското подобие на същата игра.

Така е и няма нищо лошо в това, искаш да гледаш истински футбол - плащаш ако не, гледаш децата на ливадата и не плащаш.

Ами съвсем нормално е, след като знанието на повече от 50 думи не му влиза в работата за която му плащат, можеш ли да наречеш ЦЪРВУЛ някой професор които не може да изпълни една дузпа като хората, аз не.

Без да съм гении, ще ти отговоря така
                    На колко авиатори или хирурзи можеш да кажеш имената сегашни и от миналото, и на колко футболисти. Един високо технологичен специалист (по каквото и да е) на колко хора "донася" приятни емоции и един футболист на колко?
                    Ето малко и за заплатите - преди доста години Зидан като отиде в Реал Мадрид за първите няколко месеца печалбата на куба от фланелки с неговото име бяха по над 8000 euro на ден, вие кажете колко трябва да му е заплатата (все пак това са само за фланелки), а и нали е пазарна икономика.
                    В нормалните държави заплатите на топ специалистите инженери,лекари да не говорим за финансисти заплатите са съизмерими а и често по големи от на спортистите като цяло, да не говорим че футболистите взимат големи заплати 5-6 в добрия случаи 10 години.
                    Ako позволиш да направя сравнение със сапунките по телевизията. Носят пари, носят известност, носят забавление. На едни други хора...На мен лично носят единствено скука и НЕ носят интересна информация. И НЕ носят забавление.
                    Ако всички бяха като мен - футбол, чалга и сапунки - нямаше да съществуват. Просто защото са ми безсмислени.
                    Бих играл футбол за удоволствие/здраве, но това няма общо с темата.
                    Да сравняваш спортист със сериозна професия е нелепо. Това, че са известни и богати - вече споменах. Ако беше до мен - нямаше дори да има такива "забавления".
                    Както си забелязал - в този форум - мислещите хора са сериозен процент. Над средностатистическия. Та оттам и незаинтересоваността към такъв тип "забавления".
                    Дори не стигам до темата, че на терена е не игра, а платен театър за публиката. А сред публиката - отбор субекти са отишли да се сбият с едни други. Разумна цивизация, венец на еволюцията!!! Представи си ако дойдат извънземна цивилизация и попаднат на стадион. Събираме се на тълпи, за да се сбием и да гледаме цирк. Организиран от, и в печалба на друг. Аз не се идентифицирам с този разумен живот.
                    Както казва един комшия - 23 празни тичат подир една пълна с въздух!
                    Последно редактирано от Rabin; 30-05-11, 15:37.

Коментар

За Боримиров всичко е ясно. Голям го вади щото е зет на Таки.
                      Иначе с "мъжкият" си характер, щеше да яде бой по два пъти на ден.
                      Друго ми направи впечатление. В клипа има и други "бабаити", които внимават да удрят в гръб!

Коментар

............А защо не се харесва много-много във форума не си го обяснявам, .......
                        Не си ли забелязал, че "феновете" стават "герои" само когато са поне 20 души. Налитат на бой, трошат наред, викат, гаменстват .........кога са много. По отделно са тихи като водата и ниски като ...райграс. Психика на ........
                        Това според мен е едната причина. Аз лично не понасям такива хора.

Втората причина, поне за мен е, че все не мога да го намеря тоя град "Ботев", дето го пише на половината пътни табели в България.

За качеството на ритането на топка няма да коментирам. Не съм компетентен...
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Осъдиха легенда на Левски

Легендата на столичния Левски Даниел Боримиров получи забрана да посещава спортни събития в България и чужбина за срок от една година, съобщи телевизия "Би Ти Ви".
                          Решението е взето от районния съд в град Сливен, като на бившия футболист му е наложена и глоба в размер на 700 лева.
                          Припомняме, че дотук се стигна, защото бившият български национал взе дейно участие в сбиване по време на детски мач в Твърдица през месец май.
                          Тогава Боримиров, който би трябвало да дава пример на децата, се превърна в главно действащо лице в баталните сцени, съпътстващи срещата.
                          Сбиването между родители стана на финала за Купата на община Твърдица между Левски и Черно море при децата родени през 1998 година.
                          Даниел Боримиров влязъл в юмручна схватка с опонента си, който искал обяснения от съдията и псувал гаменски.
                          Съдиите предложили да прекратят финала, но след около половин час играта все пак била подновена.
                          Съдът вСливен е взел решението си по закона за спортното хулиганство, а Боримиров няма право да обжалва решението.
                          от тук

Поне има някаква реакция на действията му (колкото и символична да е)

Коментар

От: Осъдиха легенда на Левски

Легендата на Левски Даниел Боримиров днес беше гост в Сутрешния блок на bTV.
                            Както е известно, той няма да посещава спортни събития в следващата година, тъй като се сби на футболен мач по време на детския турнир в Твърдица в края на месец май.
                            "Не съм осъден, това е административно наказание. Но е недопустимо да ме лишават от правото ми на труд, противоконституционно. Ще обжалвам, ще си търся правата докрай. Вече съм наел адвокати. Аз не съм хулиган, не се определям като такъв", коментира Боримиров.
                            "Слязох на терена, за да защитя сина си. Михайлов, който е шеф на фенклуба на Черно море, ми се нахвърли с обидни реплики. Аз действах инстинктивно. Не съм отишъл да чупя, да троша, да правя вандализъм", коментира още казуса Боримиров.
                            По повод делото Боримиров коментира, че не са взети под внимание показанията на свидетелите.
                            от тук

Той е действал инстинктивно, което го оправдава, поне според него.

Коментар

От: Осъдиха легенда на Левски

Той е действал инстинктивно, което го оправдава, поне според него.
                              Съвсем инстинктивно и спонтанно бих ги пратил всичките да повторят училище от начало и после на къра да копат щото за друго ги не бива. А тоя смешник, изживяващ се като мутра, също съвсем инстинктивно бих му го............
                              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X