Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Внимавайте в сезона на зеленчуците!
Свий
X
-
Внимавайте в сезона на зеленчуците!
Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофтТагове: Няма
-
От: Внимавайте в сезона на зеленчуците!
Хе хе, евроглупаци...
До вчера торенето с оборски тор беше по-по-най супер еко меко, а сега-коли бактерии...
Кога ще престанат да тровят съзнанието на обкновените хорица с глупостите си?
Отсега започвам да се оглеждам кой ще спечели от поредната истерия...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеХе хе, евроглупаци...
До вчера торенето с оборски тор беше по-по-най супер еко меко, а сега-коли бактерии...
Кога ще престанат да тровят съзнанието на обкновените хорица с глупостите си?
Отсега започвам да се оглеждам кой ще спечели от поредната истерия...За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Липсват ми лудата крава и пичият грип, отядохме си тогиз на шкембе и пилешко... имаше и свински. Сега ще ядем ешерихия коли. Обработваемата площ на двора си я повдигнах с 20 см. угнил овчи тор, сега райграсът и цветята са като луди. Комшиите все ме питат каква е тайната, зер в техният нищо не ставало.
ПП Food Ink е много интересно филмче, там беше застъпено и разпространението на бактерията, оказа се че от нея боледуват говеда, които се угояват промишлено, а тези гледани по нашенско са далееече от опасностите.
Най обичам да ми обясняват как няма да стане!
Коментар
-
За съжаление жертвите вече са 9!
http://dnes.dir.bg/news/krastavitzi-...a-8718765?nt=4Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар