Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Носите ли часовник?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Носите ли часовник?

Скъп часовник ДОКАЗВА, че човека може да реализира качествата си, които ПОКАЗВА, при разговора проведен на плажа или в калта......
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
      Разликата е в отношението към детайлите. Друг е въпроса дали може да си позволиш часовник от 20 000лв. Носиш ли такъв обаче не си случаен човек със сигурност. По това най-лесно се познава за добро или лошо.... Истината ти казвам.
      Ако имаш предвид гледането на часа под "детайли", тогава е въпрос на навик или вкус. А инъче цената на часовника най-общо показва стандарт на живот, както и обувките и марката на колата. Не ми харесва как хората се опитат да демонстрират по-висок стандарт като си купуват по-лъскави играчки от тези които реално могат да си позволят.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Приключваме спора. Касио и Ролекс са все часовници...
        Only after the last tree has been cut down,
        Only after the last river has been poisoned,
        Only after the last fish has been caught,
        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
          Приключваме спора. Касио и Ролекс са все часовници...
          Ние реално не спорим, а констатираме едно и сущо. Както казваш Касио и Ролекс са все часовници, но не ги носят едни и същи хора, както и Лада и Мерцедес са коли. Исках само да кажа, че не одобрявам носенето на скъп часовник с цел показност и автореклама.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
            ....... Исках само да кажа, че не одобрявам носенето на скъп часовник с цел показност и автореклама.
            Мой приятел си купи Брайтлинг и на въпроса ми за какво му е тоя лъскав чеп ми отговори - Не мога да се изтъпаня на масата с часовник от царевични пръчици и телефон от 5 лв и да искам от хората да ми поверят 300 000 евро за да правим бизнес.
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
              Нося! По удобно е - телефона трябва да го вадиш, да го погледнеш, да го прибереш! А часовника е на ръката! ...
              Точно!
              Ние не сме неутрални!

Коментар

При нас се казва:
                Истинския мъж се познава по часовник и обувките му.
                Three witches watch three Swatch watches.
                Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Нося откакто се помня. Свалял съм го от ръката само, за да сложа друг.

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                  Мой приятел си купи Брайтлинг и на въпроса ми за какво му е тоя лъскав чеп ми отговори - Не мога да се изтъпаня на масата с часовник от царевични пръчици и телефон от 5 лв и да искам от хората да ми поверят 300 000 евро за да правим бизнес.
                  Абсолютно правилно! Човека си е направил инвестиция в бизнеса.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                    ...Абсолютно правилно! Човека си е направил инвестиция в бизнеса.
                    Интересно. Имах един познат тип, който през 90% от времето ходеше с работните дрехи и обувки и когато веднъж си изпусна очилата и едната лупа се спука, месец и нещо ходи с пукнато стъкло. На въпроса ми защо не вземе да го смени най-накрая, отговорът му беше: Аз с това око и без това почти не виждам, а така ми е по-лесно да убедя инвеститорите, че не съм склонен към ненужни разхищения.

Аааа.... само да уточня - въпросния индивид беше пенсиониран главен инженер на дигите в Холандия. И ако това не е достатъчно само по себе си - имаше си 7 или 8 Бентлита (фен на марката), 4 Ролса и "къщичка", оценена на $10 милиона. Най-интересното е, че инвеститорите му имаха доверие, въпреки, че никога не съм го виждал да носи часовник, а както вече казах, най-често ходеше с дюлгерските чепици с метално бомбе.

Мистика ...
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение

...Аааа.... само да уточня - въпросния индивид беше пенсиониран главен инженер на дигите в Холандия. И ако това не е достатъчно само по себе си ...
                      Мистика ...
                      Този главен инженер, с тази професионална реализация, може да ходи при инвеститорите и само по гащи...

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                        Този главен инженер, с тази професионална реализация, може да ходи при инвеститорите и само по гащи...
                        Още повече пък и в Холандия...
                        Only after the last tree has been cut down,
                        Only after the last river has been poisoned,
                        Only after the last fish has been caught,
                        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X