Обява

Свий
Няма добавени обяви.

защита за животните и как да постъпим?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: защита за животните и как да постъпим?

Със сигурност не съм на страната на "съседката". Това си е садизъм.
    Ако обаче, погледнем на темата малко по-глобално, то има хора /и сред нас/, които убиват агънца или прасенца. И дори ги изяждат.
    Само се чудех, кой решава кои животни могат да бъдат убивани, и кои, не.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    -----------------------------------------------
    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
      Само се чудех, кой решава кои животни могат да бъдат убивани, и кои, не.
      И аз търся този отговор.

Коментар

За последните пет години по този начин загубих един след друг пет котарака. Отгледани, обгрижвани и обичани. Съседката ги примамва с отровна храна заедно с котките на другите съседи. Не, че и пречат. Всички си ги гледат в дворовете. Но онази си е просто садистка. Готино и е да убива ...
        С последния ми котарак чашата на търпението ми преля... Ревах една седмица и като спрях, побеснях. Видях садистката на улицата като се прибирах с колата от работа. Газ! И след нея... Гоних я до портичката на двора и. Беше се на@@@ла, не можа да си намери ключа. Слязох и и изсъсках в лицето, че ако още една котка умре в махалата, следващия път ще я направя на ваденка на собствената и ограда...
        Последната ми котка доживя полова зрялост и даже вече си има 6 малки котета...живи и здрави за сега.
        С такива единственото решение е СТРАХ! Трябва да повярватт, че НАИСТИНА ще пострадат ако деянието се повтори.
        Последно редактирано от cveta68; 26-05-11, 19:39.

Коментар

Голяма си бандитка, како Цвете! Браво!
          Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
            За последните пет години по този начин загубих един след друг пет котарака. Отгледани, обгрижвани и обичани. Съседката ги примамва с отровна храна заедно с котките на другите съседи. Не, че и пречат. Всички си ги гледат в дворовете. Но онази си е просто садистка. Готино и е да убива ...
            С последния ми котарак чашата на търпението ми преля... Ревах една седмица и като спрях, побеснях. Видях садистката на улицата като се прибирах с колата от работа. Газ! И след нея... Гоних я до портичката на двора и. Беше се на@@@ла, не можа да си намери ключа. Слязох и иэизсъсках в лицето, че ако още една котка умре в махалата, следващия път ще я направя на ваденка на собствената и ограда...
            Последната ми котка доживя полова зрялост и даже вече си има 6 малки котета...живи и здрави за сега.
            С такива единственото решение е СТРАХ! Трябва да повярватт, че НАИСТИНА ще пострадат ако деянието се повтори.
            Не ти е случайна фамилията...не, не! Пак се замислих кой е "силният пол"...
            00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
              Две кучета ми заминаха така........
              Хубаво е да осмислите факта, че кучетата ви не са заминали. Комшията ви психопат ги е утрепал. Утре може да започнат да го дразнят и комшийските деца.
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Не бе, не е от фамилията
                Идва един момент, в който ти прелива извън прага на поносимост. И тогава просто трябва да направиш нещо...веднага. За да не гръмнеш...от безпомощно очакване нещо да се оправи от самосебе си.
                Апропо, събирам прекипели доброволци за наказателна бригада в центъра на София. Тази нощ някой мангал или дрога ми е счупил стъклото на предна дясна врата на колата за да открадне...нищо. Полицаите обещаха да оглушеят и ослепеят за една седмица ако събера отбор юнаци. На тях им било забранено да бият.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X