Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Скопен форум"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Скопен форум"

Хе! Ташаци!
    И за какво беше този бан?
    Георги Тонев

Коментар

Личи си отдалече - за какво...
      И не виждам смисъл в това, дискусията да продължи в този дух.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

По принцип, когато една медия започне да се занимава сама със себе си, това се нарича "Криза в Жанра".
        Когато шоуто на Слави започва да ни обяснява как се прави "шоу на Слави", или някоя телевизия започне да се занимава с исихазъм, явно не са добре нещата.
        При нас основната тема на форума Оффроуд, започна да избледнява, защото няма пари за гориво, разходки, експедиции, състезания и.т.н.
        Единици успяват, но масата клавиатурстваме. И се опознахме прекомерно.
        Аз, както и вие, знам със сигурност ако напиша думата " Танк", кои ще се включат в темата и какво ще напишат
        Общо взето всичко е ясно.
        Някои се опитват да разведрят обстановката с вътрешни спорове и предизвикани препирни, не от лошо, а поради скука.
        И хоп, току виж настъпил мотиката .
        Ама минава време и се оправя.
        Последно редактирано от Nik Nikolov; 17-06-11, 01:03.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

прекалявате!!!

и единственото, което ще постигнете е БГ Мама II - малко ви остава, погледнете кои теми и раздели са най-активни в последните 12 месеца!

Коментар

М'да, определено дискусията не трябва да продължава в този дух. Аз, например потърсих вдъхновение от класиците- в случая Чарлс Дикенс:
            „Минерва Хаус“, под ръководството на двете сестри, представляваше „пансион за благородни девици“, където двадесетина момичета на възраст между тринадесет и деветнадесет години включително получаваха повърхностни впечатления за всичко и солидни знания за нищо — учеха френски и италиански, имаха два часа седмично уроци по танци, както и други жизнено необходими занимания.
            There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
            No wahalla.

Коментар

И тук като в темите за КАТ основният проблем е, че никой не иска да спазва правила. От къде сме се научили на такава свободия не знам, но ми е кофти като видя накой да се озъбва на полицай или в случая на модератор. Ако сме някоя нормална държава ще сме свикнали на ред и уважение към този с малко повече власт. Имайте повече уважение към модераторите и не се правете на герои като спорите излишно, не винаги сте прави. Тази тема в превод от Волк е "Я да ви видя имате ли мъди да ме банните" и кога ще ви писне от мен и ще го направите. Все едно гледам някой пиян който се заяжда с полицай и чака да види кога няма да му издържат нервите и ще го закопчае. Големи мъже ли сте като го правите? Манталитет или комплекси?

Не защитавам модераторите, има си човешки език без заяждане с който може да им бъде обяснено когато не са прави.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

Иване, по-гадно е. Ние нямаме власт, както и катаджията няма. Това е служба. Уважение трябва не към тоя със службата, а към обществото, което го е поставило на тази служба. Все едно, дълга тема.

А иначе: нема-нема и някой започне да обяснява на модераторите каква им е функцията. Неблагодарна работа е това, питайте Венци. Хем него по принцип го слушаме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X