Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Скопен форум"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Скопен форум"

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
    много сте прав, още в самото начало се сдърпах с един модератор, който ми сложи прангите и ми обясни,че съм господин никой, а той е ВЕЛИКИЯ. Вече почти не пиша, а наистина има 20-30 човека, които са специалисти по всичко. Напомня ми филма "Любимец-13". Във Форума се запознах със хубав човек с ник Stef, който изповядва, казаното от мен, че вече само чете. Много орязване от модераторите и некомпетни хора им се прокрадват мненията и пишат глупости. Не искам да влизам в конфронтация с никой, просто мнение. Просто и аз споделям мнението на Stef. Станах добър читател.
    Не се коси много. И на мен един ми се направи на велик но се оказа умен, защото според мен разбра,че само планина с планина не се срещат...................и започна да курдисва други колеги да ме цакат ,а той седи от страни и си гледа сеира. Това,че си станал добър читател е добре. Стани и добър писател. И главата горе. Сигурен съм,че си по висок от много други.

Коментар

Май ще се наложи да направим отделен форум за планини както е тръгнало. Моля не се увличайте с глупостите. Смехът е до време.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз пък си мисля, че доброто възпитание предполага като си отишъл на гости, да не си размахваш без нужда възпроизводствените органи и ако го направиш, да не се сърдиш на домакините, че са те сритали по топките.

Като не се пуши, значи не се пуши! Ако ми се пуши, изнизвам се и отивам в пушялнята при другите комшии

Коментар

Не може да се слага всичко под общ знаменател;Модератори много и различни как да кажеш ТЕ.Като не са те а Той конкретно лице което може да ти е причинило нещо не добро.

Как да кажа лоша дума като повечето от тези оплювани личности „и аз съм ги оплювал и са ме дразнели понякога“са ми приятели и се познаваме лично;

Те и сега ми истрият некое мнение понекога и се разгневя и си викам нема да пиша повече вашта м...ма па сабале като истрезнеем напълно си викам дано некой е изтрил глупостите които съм писалснощи че се чете от цел свет

Казвате че се измести тематиката;Та тя е в архива то не е толкова много за писане за джиповете.Има всичко и за Текезесарки и за Каш кайци и Туареги

Наистина имаше хора като влезнах във форума които уважавах и които се обидиха и напуснаха ...Жалко просто не трябва да сме толкова обидчиви м ...ка му.

Айде стегнете се у кръстаЗа Вальо и Жоро ми е думата Борбата продължава стегайте се добри бойции мислете индиански хитрости срещу тези коварници

На вас ли да разправям каква глупост е фронталната атакаупотребяват я овните

Бог с нами...пия за вас............
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Хм..
            Тая тема трябва да се чете ежеминутно от хората, дето са сайбии тука...

Форум...

Хубаво - форум..

С правила..

Колкото по-конкретни ( разбирай - строги! ) правила, толкова по-конкретни - респ. строги модератори.

И съответно - липса на своеволие и индивидуална интерпретация за конкретна ситуация.

Те ти правило - те ти действие.

Почти като катаджията на пътя..
            Почти...

Обаче..

Преди доста време се беше появила една приказка -за потенциалното развитие на един форум , която бях преписал нейде от нета преди 5-6 години...

Тогава е била верна, беше верна и после, а не е невъзможно да е верна и днес. (Опс, зачетох се в тия постове от 2006 година - става дума там и за оффроуд-форума - от колега-мерсовод, дето му се чуваше името и тука. Брей, брей, брей..)

За тогава, и за после достоверността и - мога да гарантирам, щото е болезнено-изстрадано-фактологически-верна.

Всички прилики с факти и събития не са случайни - верни са..

Та - има повод за размисъл - определено..

Има и кой да си мисли, де

Успешно мислене, джентълмени!

Коментар

Хаха, това за живота на форумите е интересно четиво =)). Не съм особено съгласен с него де, просто по някое време някой форуми прекарват криза. Някой спират да пишат, идват други, после пък тия дето са спрели да пишат пак се завръщат и така.
              Например знам за форума от края на 2005 година, но го посещавам от време на време - редовно го посещавам по 3-4 месеца, после си давам почивка пак толкова или повече, просто защото друго ми е дошло в главата и не ми е до форуми. Този форум винаги е бил най-големия който съм посещавал и наистина си е доста голям, на всичко отгоре има най-различни раздели - преди често съм посещавал един раздел, после друг и така. Може и някой качествено хора да са си тръгнали, може и някой раздели да западат, ама аз не го виждам това. Единственото което не ми харесва е, че в политическият раздел /където си е голяма драма и го следя с огромно любопитство =))/ се затварят някой доста атрактивни теми, които иначе следя с интерес.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                че в политическият раздел
                Не се аби! От какво най-разбира българският мъж? От политика, естествено. Да де, ама някои прекалено много разбират и отварят работа на недолюбваните.
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  Ама защо не е изтрита тая тема, моля ви се, или поне заключена?

Ааа, да си имаме уважението, значи!
                  Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                  В интерес на истината и аз съм изненадан!

Вероятно, защото закъсняха!

Очаквах и БАН, но проявиха мъжество, което е достойно за уважение! Хвала пичове! Така се гради авторитет!
                  Изтече информация каква е работата - били свършили картоните, а заради кризата се бавела доставката на нови такива. Не унивайте, когато има, ще се вземат необходимите мерки.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                    Аз пък си мисля, че доброто възпитание предполага като си отишъл на гости, да не си размахваш без нужда възпроизводствените органи и ако го направиш, да не се сърдиш на домакините, че са те сритали по топките.

Като не се пуши, значи не се пуши! Ако ми се пуши, изнизвам се и отивам в пушялнята при другите комшии
                    когаго, ходя на гости не се предполага аз да ритам топките на госта, или той мойте. Извинявам се , ако греша.
                    Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
                      когаго, ходя на гости не се предполага аз да ритам топките на госта, или той мойте. Извинявам се , ако греша.
                      Все пак смятам ,че имам първите 7 г.но за съжаление, някой ги нямат.
                      Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Как "скопен" каква "цензура"!? Нали сме "свободни" "европейци"..

Коментар

Форума...
                          В повечето от форумите които посещавам се забелязва същото. Не знам как е във Фейсбукът и не ме интересува.
                          И не форума е скопен. Целя ни живот е скопен. Не може когато всички наоколо са зле, ти да си добре.
                          Нацията ни е в криза, в положение противоположно на ПОДЕМ, как му се вика?

Коментар

Вика му се адаптиране!

Или "еволюция"!

Преди време , споменаването на термина "модератор", водеше до БАН, защото форума нямаше конкуренция..

Сега има и е много лесно да се изгуби интереса на участниците, срещу някакво "чекидж..ско" удоволствие от типа на Гоблин - "Кокетничане с търпението на модератора"..

Разбра се най-важното - "Където няма роби, няма и господари!"

И работата на модератора не е да си избива комплексите, а да маха простотиите и нито милиметър повече!

Такова е моето субективно мнение..

Коментар

По принцип избягвам да реагирам когато съм привлечен като страна, но при набеждаване като страна - ще се наложи да направя изключение. Май илюзията че можеш сам да си наложиш някакъв самоконтрол е била двустранна. Не че съм затаявал дъх.

След завръщането ти ти обещавам едно - повече изключения за теб няма да се правят. Всяко нещо си има граници. Разходката отвъд тях не трябва да се превръща в навик.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Не мога да повярвам. И за какво?!
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X