Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Скопен форум"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Скопен форум"

На мен ми пораснаха нови мъди,та да се включа преди да са ми ударили тухлите пак. Ми то голямо дисПУТИРАНЕ, съм изтървал. И всички сте налице. ................гати и скуката..............!!!

Коментар

Ето ти въпроса -

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      Лека полека свиквате, някой който не е доказал с нищо авторитет, да ви прави на телета!
      Ето ти и отговора -

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Читавите участници не пишат много вече.

Коментар

Айде да пием по едно, да кротнем и утре да се събудим по-умни!

Да се уважаваме, всички...

И да се хващаме за гушата с тая криза, че няма кротване гадината!

Коментар

...Читавите участници не пишат много вече.
          Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          Ето ти въпроса -
          ...
          ...
          Ето ти и отговора -
          Интересна работа, Джамбазов-2050 мнения, Veni1-2935...

Коментар

дам.... алкоголь полезен, миллионы мужиков не могут ошибаться.
            Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
              Интересна работа, Джамбазов-2050 мнения, Veni1-2935...
              тая цифра съм я забелязал.

по същия начин, по който съм забелязал колко съм писал в последно време..

как си?

Коментар

Наздраве току що си сипах. От утре ще я пипнем кризата, че вече ми писна и като си отиде и форума че му присадят пак те........ ци.

Коментар

Е на вас това да не ви е първия форум? Случващото се нарича естествена еволюция. В момента в интернет пространството НЯМА прогресиращ форум със свободна регистрация. НЯМА!

Има няколко със затворена...

Преди 5-6 години, в зората на форумите, същите бяха супер полезни, аз дори и занаята си научих благодарение на един такъв. Как точно очаквате положението да остане непроменено през този период?
                  124 -> 164
                  T4

Коментар

Ето ти въпроса -

Ето ти и отговора -
                    тая цифра съм я забелязал.

по същия начин, по който съм забелязал колко съм писал в последно време..

как си?
                    Благодаря добре.
                    Аз пък си пиша...
                    Поздрави!

Коментар

Прочетохте ли пътеписите на Димо?
                      И аз си загубих 5 минути в тая тема тук... преди ме дразнеше цензурата, сега ме дразни липсата на цензура, и по-скоро автоцензурата на цензурата за някой неща. След 1 минута няма да ме дразни нито едното, нито другото, щото отивам в раздел пътеписи
                      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                      0888 315 794
                      LZ1UPI
                      A1 (Rh+)

Коментар

Тези мисли са ми минавали и на мен през пространството между ушите. Имаше доста колоритни личности, пишещи доста разумно и аргументирано, последователно и по малко бяха изтикани и низвергнати, някои сами се отказаха, честно казано ми липсват, но това е положението ако някой може да направи нещо по-добре да действа.

ПП Джамбазов го каза много добре, мойта жипка също е низвергната в един селски двор и се разкарва само за кърска работа, но и последната нещо намаля ряяязко.
                        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

А сега, де! Чукча читателЬ не писателЬ. Тоя пишел - оня се изказвал, пък и аргументирано. Ами пишете, бре!
                          Ето Симеон, Volk, тоя, оня...И пак недоволни...Защо такава тема, за какво такива писания? Май изглежда е повече ману да намирам. А за туй нещо немаме равни...
                          Да допълня: Прехвърлете се в техническия отдел.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Според мене Вълчо е прав. Това вече е станало. Форума няма нищо общо с това което беше когато аз се регистрирах. Последно пътешествениците пишеха по нещо интересно, но и това го няма вече. Няма или почти няма технически дискъсии, Пише се за цветя, манджи, ютий и какво ли не. За офф много малко, да не напиша почти нищо. Читавите участници не пишат много вече.
                            "Всички са прави - да влезе умрелият"...
                            А най-угаснали (и най-отдавна) са "техническите дискусии". Основна тема е: "Може ли да се завинти бурма шестица, на бурмий осмица" - Основен отговор (от страна на изживяващите се като мастити): "Прочети! Вече е писано" Най-интересното е, че "вече писаното" е в смисъл - Може!
                            Дълго време, политика във въпросите раздели, беше утвърждаването на разни технически недомислици (и хронологически кръпки) като смислени и съществени обекти - изобщо - на разговор. Като несъществена подробност ще отбележа, че лично аз, не пиша в посочените, отпреди ти да се регистрираш...
                            Все още, обаче, остава възможността, да се поразговаря на общи теми, в средноинтелигентна среда.

Не бъдете толкова взискателни с модераторите. И те са хора. Напрактика връзват поразклатеният от постоянни компромиси, правени, поради установеният "двоен аршин" баланс, със излишна строгост, по произволни поводи...
                            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Просто Фейсбук ,обезмисли такива форуми,ние кара ме всяка събота и неделя една група,много от колегите от този форум са идвали с нас,но се събираме вече във фейскук и там качва ме снимки.какво да чета тук,дали Б.Б. са го написали някъде или има ли алтернатива,аз мислех че това е форум за оффроад,а не за философия.Пишат активно 50 човека,който въобще не карат,и от тях не може да се прокрадне никакво друго мнение,щото разбират от всичко.Мислех вече и аз,да се откажа да пиша,но ще опитам още малко,дано намериме правилната посока.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                                Просто Фейсбук ,обезмисли такива форуми,ние кара ме всяка събота и неделя една група,много от колегите от този форум са идвали с нас,но се събираме вече във фейскук и там качва ме снимки.какво да чета тук,дали Б.Б. са го написали някъде или има ли алтернатива,аз мислех че това е форум за оффроад,а не за философия.Пишат активно 50 човека,който въобще не карат,и от тях не може да се прокрадне никакво друго мнение,щото разбират от всичко.Мислех вече и аз,да се откажа да пиша,но ще опитам още малко,дано намериме правилната посока.
                                много сте прав, още в самото начало се сдърпах с един модератор, който ми сложи прангите и ми обясни,че съм господин никой, а той е ВЕЛИКИЯ. Вече почти не пиша, а наистина има 20-30 човека, които са специалисти по всичко. Напомня ми филма "Любимец-13". Във Форума се запознах със хубав човек с ник Stef, който изповядва, казаното от мен, че вече само чете. Много орязване от модераторите и некомпетни хора им се прокрадват мненията и пишат глупости. Не искам да влизам в конфронтация с никой, просто мнение. Просто и аз споделям мнението на Stef. Станах добър читател.
                                Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X