Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колата на президента :)
Свий
X
-
От: Колата на президента
Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнениеЕ защо излагация? С това междуосие и това препятствие... Явно са внимавали повече, като са я вкарвали вътре?
Освен ако не носи бурканье от селоИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнениеЕ, 'що не го побутнаха малко отзад...?
Вечният компромис между дълга и къса база...!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеВкарвали са я без президента явно
Освен ако не носи бурканье от село
Коментар
-
Прелюбопитно...и повод за размисъл за конструкторите на подобни кютуци-след кто 5 см. праг го обездвижва трайно...целата му бронировка ще изтрае 1 минута стрелба с Калашников, примерно. Ама един с РПГ между възторжените зрители може да предизвика още по-силни възгласи, примерно...Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
То с такава лимузина не само на село ми и у градо не става на 1вият по сериозен легнал полицай ще увисне да не говорим за павираните ни булеварди и дупките . Става ама за белия свят дет си имат и булеварди .
Коментар
-
Малоумници!!
Разстрел за всички от тяхното НСО ... или както там се казва. То бива простотия, то може, ама .....
Така става, когато само "бръмбари" са им в главите и ... се оглеждаш постоянно да не се появи духа на поредния терорист .....Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар