Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Краят на света е ДНЕС (21.05.11) около 18;00 !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Краят на света е ДНЕС (21.05.11) около 18;00 !

Хм, пропуснал съм новината.
    Последно, какво е положението - свършено или недовършено?
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
      Забелязвам известна тъга и неудовлетвореност у някои колеги, че не са ги поканали да се възнесат. Що сте се юрнали към този рай, бе хора. Там бира и ракия има ли? - Няма! Скара и чевермета има ли? - Няма! Момите някакви такива бели и безплътни... Баири, кал няма! Едни 19 км магистрала, посипани с розови листенца. Е кво е тва!? Скука някаква.
      С чувство на огромно възмущение отхвърлям най-категорично подобни изказвания, пълни с въпиющи неточности и заблуди! Първо на първо в рая има всичко - от бира и вино до 70 градусова палинка и влашка пърцуца. Разните му там вискита и водки няма да споменавам изобщо. Само ще кажа, че и Смирнофф, и Джак Даниълс си имат фирмени щандове с най-добрите си производства. И то напълно безплатно както всичко останало в рая. На всеки ъгъл има барбекю с пържоли като корейски уок. На всеки трети баир - чеверме, на всеки втори сръбска скара. A на всеки останал - тежки постройки за леки девици. Туй, което обаче наистина го няма е калта. То имало и кал навремето ама господ си оцапал белите обущенца веднъж и се ядосал та взел, че забранил калта за рая. Оставил я на дяволите да има с какво да замерят Луцифер като закъснее с изплащането на заплатите им. Но пък за сметка на това построил толкова скришни вратички между хевън & хел-а, че няма ник'ви проблеми с калянето, стига да искаш и да можеш да си платиш на дяволите. Че те мръсниците, са користници гадни и не искат безплатно даже и да те боцнат с вилите си.
      Аре стига толкова, че имам работа с уводния материал на "Райски новости".
      Ваш верен райски репортер!

Коментар

Ето списъка със следващите краища на света, да не пропуснем някой:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:001.jpg
Прегледи:1
Размер:104.1 КБ
ID:5279685

от тук: http://fishki.net/comment.php?id=88817
        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Много гмеж. Аз предлагам да си ходим
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Около 18 часа днес, аз също усетих края на света. Едновременно забелязах че съм забравил важна скоба 6 етажа по-нагоре, че асансьора е спрял на деветия етаж, че изобщо не мога да докопам отверката с крак, и в това време вятъра ми разля кафето.
            Предполагам че има и други сценарии, ама на мене си ми беше беше края. След други глупости, още от ония дни.

Коментар

Объркали датата, краят на света ще е на 21 октомври

Объркали датата, краят на света ще е на 21 октомври

Все още имате възможност да се сдобиете с Комплект за след края на света

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X