Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Краят на света е ДНЕС (21.05.11) около 18;00 !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Краят на света е ДНЕС около 18;00 !

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
    ... ние сме 100години назад и за нас не се отнася
    Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
    Смешно ви е на вас а Гоблин го няма.....
    Те ти един начин, като си у папура, да си напред.
    Ако ти се ползва Земята, де.
    Последно редактирано от maxxx; 22-05-11, 10:23.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
      Смешно ви е на вас а Гоблин го няма.....
      Той е "фентъзи пич", споко - жа са опрай.

Коментар

Само един праведен на този свят?И той член на форума,амин,да му е лек интернета.
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Писах и преди, ще пиша пак, ние сме 100години назад и за нас не се отнася, не спамете сериозната тема моля.
          Че то няма лошо. Тъкмо ще се превърнем в желана туристическа дестинация. Наоколо апокалиспис, а при нас още 100 (или поне 50) години шапка на тояга

... а аз се чудя що не ми се бачка, мислех си, че е заради хубавото време, а то - преинсталирали системата ... пак
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            ... а аз се чудя що не ми се бачка, мислех си, че е заради хубавото време, а то - преинсталирали системата ... пак
            Така си е по дифолт по тия ширини. Има и още фабрични настройки. Чети пост 25. Ако и това ти се прави и евентуално отнякъде ти се мрежелее ферментирала малцова настойка придружена от термично обработени протеини и мазнини .... нищо ново под слънцето.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Мержелее ми се една специална домашна, от ония, дето те карат да се чудиш що изобщо си си губил времето да пиеш друго. Остана няма и литър, но с моите темпове на пиене, ще ме изкара до есента сигурно
              Ама това за довечера, в помещението, в което съм в моента е 34 градуса, хич не е за такива екстри

П.П. Гоблин, разказвай какво става, че да знам как да подготвям внуците (пак ония 50-100 години) - по Толкин или по Д. Адамс

Коментар

Уффф, отдъхнах си!

Благодаря ви, че пишете тук, че се бях притеснил: само аз ли пропуснах края на света...
                Искам България чиста!

Коментар

Чел съм, че "краят на света" няма да настъпи за всеки отделен индивид, докато не довърши някое важно, започнато дело:
                  Аз преди малко си купих 25л. домашна ракия. Колкото и да се напъвам, ще ми трябеат поне 2 месеца...
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

От: Краят на света е ДНЕС (21.05.11) около 18;00 !

Така!
                    Преди малко ми вляха малко яснота по въпроса. То не било края на света това. Подробно ми обясниха по хАмерикански, че става дума за филтриране - праведните се възнасят и отиват в рая, грешниците оставаме на земята да къркаме бири, ракии, и кой каквот намери за пречистване на душите.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Ба, аз от вчера си вливам по няколко ясноти и още ми е тъмно що аджеба само праведните ще намазват? А грешните не са ли хора? Или пак неравноправие и връзкарство?! Аман бе, и на оня свят ли?!
                      Венсеремос!

Коментар

хахахахахаха Венсеремос! я
                        Нема Управия, нЕмаааа....

Коментар

Щеше да е смешно ако не беше тъжно...

Е, преживяхме и това.

Тук последните две седмици "предупрежденията" светеха яко по билборди и по каквото се сетиш. Здрава работа. "Идва, идвааа, ей, идва бе !!!".

Първо помислих че рекламират филм. После реших че цялата работа е добре режисирана рекламна кампания на въпросния "пророк". Зер нали проповядваше въпросното събитие от собствената си радиостанция.

А то какво се оказа - той пророкът си проповядвал от неговата си радиостанция в неговия си щат, а рекламната кампания платил от джоба си някакъв местен нюйоркски пенсионер, ревностен слушател на въпросното радио.

Ликвидирал си пенсионния фонд, зер нямало да му трябва повече след 22ри, и набил парите в рекламни пана, понеже се чувствал длъжен да предупреди хората.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Забелязвам известна тъга и неудовлетвореност у някои колеги, че не са ги поканали да се възнесат. Що сте се юрнали към този рай, бе хора. Там бира и ракия има ли? - Няма! Скара и чевермета има ли? - Няма! Момите някакви такива бели и безплътни... Баири, кал няма! Едни 19 км магистрала, посипани с розови листенца. Е кво е тва!? Скука някаква.
                            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Чел съм, че "краят на света" няма да настъпи за всеки отделен индивид, докато не довърши някое важно, започнато дело:
                              Аз преди малко си купих 25л. домашна ракия. Колкото и да се напъвам, ще ми трябеат поне 2 месеца...
                              Това означава ли, че аз ще съм безмъртен? Щото не оставам без ракия дОма... Докато не я свърша пущината няма умиране... Ма тя като намалее-и новата вече се точи през чучурчето
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                                Щеше да е смешно ако не беше тъжно...
                                Това вярно ли е или е поредния рекламен номер?
                                Не, че не мога да го повярвам, идиоти всякакви, вчера даже попаднах на едни добре облечени момченца със силно изразен мирикански акцент, които аха да ме убедят за ... всъщност не разбрах за какво. Като ми видаха "приветливия" поглед и се изнесоха по живо по здраво, но такива униформени палячовци не ги понасям принципно.

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
                                ...Що сте се юрнали към този рай, бе хора....
                                Споко бе, това беше само подготовка "за всеки случай" Те таквиз кат нас нема ни земат "горе". След седмица половината полянки ще са превърнати в добре разорани блата, до две седмици все някой ще се е научил от наличната зелена маса да вари я бира, я ракийка, в следствие на което до две седмици и два часа и девиците ще загубят бледност, прозрачност и ... няма да са девици
                                Е те затова ще сме си тука и тая и следващите няколко преинсталации на реалността...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X